Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 47

Hur ser kommande vecka ut för dig? Vad kan du tänka på för att må bra och hålla dig balanserad? Då vi befinner oss i en mörk månad är detta frågor som blir extra viktiga att tänka på. Du är värd att sträva efter ett välbefinnande i livet. Läs kortens råd på vägen här:

Kropp

The Empress

Din strävan efter ett nyttigt och balanserat leverne ger dig tydliga resultat. Fortsätt på den vägen. Ät nyttigt, gärna mycket grönsaker under den mörka tiden på året som vi är i nu. Håll dig till rutiner, se till att du både får tillräckligt med sömn på natten och nypor av frisk luft på dagen.

Om du arbetar med något specifikt projekt på jobbet just nu kommer du att se hur ditt arbete börjar leda till något positivt. Ditt tidigare hårda arbete ger resultat.

Själ

Five of Swords

Kortet talar om vikten av att släppa negativa tankemönster, att gå vidare och se till allt gott du lärt dig och fått med dig på vägen. Använd dig av dina lärdomar, fundera på hur du inte ska göra samma misstag igen och ta sedan steget mot en ny fas av ditt liv.

Behöver du jobba bort blockeringar skapade av inre oförlöst sorg? Läs det blogginlägg jag gjorde häromveckan om handfasta tips för detta. Mitt och kortens råd är att gå in i detta på allvar, för som jag brukar säga- allt hänger ihop och mår själen bra är det lättare att få den kroppsliga och den andliga delen av dig att också fungera väl. Vill man inte vara så handfast i sitt inre arbete finns det givetvis många andra sätt att släppa taget om gammalt. Du kan använda dig av det talade eller skrivna ordet, du kan meditera eller ta kontakt med en terapeut eller coach för att få hjälp på vägen.

Ande

Five of staves

Du är inne i en utvecklingsfas vad gäller din andlighet just nu. Det är härligt när du känner att du verkligen kan vara i nuet och när du kan uppleva att du är ett med Universum. Men trots att du vill så mycket vad gäller att må väl andligt, så upptäcker du hur du vid flertal tillfällen har svårt att hålla fokus. Du oroar dig lätt för småsaker just nu, och har lätt att falla in i stress. När du gör det är det viktigt att du inte klandrar dig själv för mycket, för det leder ingenstans. Var istället tålmodig med dig själv och ge dig någon form av time out när det händer. Sätt på musik du gillar, ta ett varmt bad eller en skön dusch, kura ihop under en filt i soffan och låt dig bara få vara i dig själv en stund. Allt behöver inte gå framåt hela tiden, och det enda sättet för dig att utvecklas andliget är ju just genom att ta kontakt med dig själv och vara i nuet. Acceptera dig själv och låt dig få duga precis som du är.

 

 

2 reaktioner på ”Råd för v. 47

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *