Tjänster

INTUMINDS TJÄNSTER:

Tarot

Personlig vägledning

Jag vägleder dig med hjälp av korten. Du kan boka en tid på antingen 30 eller 50 minuter.

Pris: 450/800 kr

Vägledning på distans

Jag gör en läggning för dig på distans och skickar den till dig i en pdf-fil, som du sedan kan läsa hur många gånger du vill.

Pris: 450 kr

Kurser

Jag kommer under  hösten 2018 att hålla en nybörjarkurs i tarot. Datum: 10-11 november. Det finns platser kvar!

Coaching

För dig som vill jobba lite djupare och önskar nå längre i din andliga utveckling och balanserade välmående. Vi lägger tillsammans upp en plan för dina mål och utgår från var du befinner dig i livet just nu. Min coaching är personcentrerad och syftar till att guida dig att hitta din egen väg för inre och uttre balans. Fokus är både kropp, själ och ande. 5-10 tillfällen rekommenderas.

Pris: 900 kr

Healing

Behandling

En healingbehandling tar mellan 1 och 1,5 timme, beroende på orsak och tillfälle. Jag använder mig främst av Reiki, men också andra healingformer och anpassar mig efter dina önskemål och behov.

Pris: 1200 kr

Distanshealing

Jag skickar dig Reiki healing på distans på en överenskommen tid. Sessionen tar 20 minuter, och efteråt får du ett personligt email av mig, där jag kort går igenom behandlingen.

Pris: 300 kr

Kurser

Kontakta mig om  du har önskemål angående kurser i Reiki healing, tarot eller Hälsa för inre magi. Kursen kan förläggas under en helg eller över flera kvällar, och på överenskommen plats.