En vecka som startar i ny månad och med en kraftfull fullmåne. Kanske är det så att många av er går av semestern nu också? Oavsett hur din vecka ser ut i kalendern så säger tarotkorten detta:

Beskrivning saknas.

 

Din fysiska/praktiska aspekt

Three of Swords

Jag börjar som vanligt med mittenkortet. Det står för din fysiska och praktiska aspekt, det vill säga handfasta frågor såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och din situation hemma. Du får tre i hjärtan här. Ett hjärta i luften med ett öga i får tre svärd genomborrade i sig.

Då du får detta kort, som till och med kan kännas jobbigt bara man tittar på det, på din fysiska aspekt så handlar det om att planer kanske går i stöpet, din hälsa fallerar eller att något går sönder eller inte blir som du vill. Detta kan förstås kännas jobbigt när det sker, och kan ju handla om olika grader av allvar i ditt vardagliga liv. Vad som dock är intressant med denna läggning är att ingen av dina andra aspekter i livet verkar påverkas av det här, för runt omkring detta kort får du bara fina budskap. Detta verkar därför vara något som du kommer att kunna hantera bra då du är stark på så många andra sätt just nu.

Din känslomässiga aspekt

Three of Cups

Längst nere till vänster kan du se kortet som symboliserar alla nyanser av ditt känsloliv. Denna vecka befinner du dig i tre av bägare känslomässigt. Tre kvinnor står under en sol, ser varandra i ögonen och skålar med sina känslobägare höjda. De ser ut att fira.

Onekligen ser det ut som att du är på en fin plats känslomässigt just nu. Du sprider gärna värme runt omkring dig, och när du gör det får du naturligt värme tillbaka från din omgivning. Dela gärna med dig av dina fina energier och ta med öppet hjärta emot det fina andra har att ge dig. Ibland kan det vara svårare att ta emot än att ge – den här veckan är idealiskt för att öva på båda.

Din mentala aspekt

XXI – The World – Gaia

Bredvid känslokortet hittar du kortet som talar om dina tankar och ditt intellekt. Här får du hela Världen upplagd. En stor jord med gräs, måne, sol och stjärnor runtomkring.

Det här är ett stort kort! Så tänk stort- låt dina tankar och idéer flöda. Du ser nya möjligheter just nu som kan leda till stor expansion av ditt eget mind. Ta vara på möjligheterna och stäng ingenting ute just nu.  För vem vet vad som kan leda till någonting? Din mentala aspekt verkar inte ha några gränser just nu.

Din andliga aspekt

Ace of Staves

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Med hjälp av din andliga sida kommer du i kontakt med nuet och resten av Universum. Kortet som visar sig för dig här nu är Ess i Stavar. En spirande stav ser ut att växa upp ur marken. En stor sol fyller upp himlen och skiner på det som spirar.

Ja, nu känner du en ny vakenhet i din andlighet igen. Du dras till sådant som får dig att komma i kontakt med det där stora och eviga. Kanske kan det handla om att besöka naturen, att meditera, dansa eller vad det nu kan vara som får dig att komma i kontakt med det andliga.

Det kan också finnas en längtan efter att få skapa något just nu. Med ett öppet kronchakra och kontakt uppåt kan kreativiteten flöda ordentligt. En kraftfull plats att vara på!

Feedback

Väcker denna läggning tankar och känslor hos dig? Då får du gärna skriva en kommentar <3

Boka Tid

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Jag har startat igång min bokningssida på BokaDirekt igen. Där  erbjuder jag vägledning både på plats och på distans. Du kan också boka tid för samtalscoachning eller Reiki Healing hos mig.

Varmt välkommen!

/Malin