Må bra i hösten!

Hösten ger oss en mörkare tid, då det egentligen är meningen att vi ska sakta ner och inte vara lika aktiva. Men faktum är att det är sällan så det ser ut. Ju längre in i hösten vi kommer, desto snabbare snurrar ekorrhjulet för många av oss. Därför är det viktigt att vi hittar vägar för att få den återhämtning och paus vi behöver.

Läs vad jag kan hjälpa till med i form av återhämtning och energiboosts för ditt inre. Ta hand om din själ och ditt sinne!

Äkta Möten

Nu har jag kört igång med Äkta Möten igen!

För Dig som längtar efter djupa, autentiska möten där kallpratet läggs åt sidan. För Dig som vill vara i ett sammanhang av äkta närvaro.

Innehåll

Under våra möten kommer Du att få chans att komma i kontakt med dig själv och med andra med hjälp av meditation, rörelse, sharings, inquiries och olika övningar. Allt syftar till att finna samvaro och närvaro, ett lugn och ett djup i en vardag som annars kanske är både stressig och kravfylld.

Under “Äkta möten” får du vara ditt autentiska jag med allt vad det innebär

Tider 

Kl. 18:00-20:30 följande torsdagar:

24 sep, 8 okt, 22 okt och 3 dec

Plats

Helhetshälsan, Torsgatan 8b, 1 tr, Stockholm

Pris 

250 kr/gång

Betalning sker på plats med Swish eller jämna kontanter.

Anmälan

Maila eller sms:a mig och berätta att du kommer på malin.kraft@intumind eller 0705-744894. Detta är viktigt, då jag vill försäkra mig om att vi inte blir fler än 10 i lokalen pga coronariktlinjer

Zen Coaching

Ta dig tid att titta inåt, undersöka hur du mår och vart du egentligen är på väg.

Zen Coaching är en fantastisk coachingform där du blir guidad in i dig själv, dina känslor och din egen potential.

Fram till årskiftet, då jag räknar med att vara klar med min certifiering erbjuder jag coaching till halva priset. Istället för 800 kr betalar du 400 för en session! Du är varmt välkommen att boka.


10 gånger Zen Coaching!

Vill du satsa på dig själv men har inte så mycket pengar? Då har jag en deal för dig!

Just nu söker jag någon som vill boka upp sig på 10 djupgående Zen Coaching sessioner med mig. Du ingår i så fall i min utbildning, och får ytterligare en halvering av coachingpriset.

Du betalar alltså enbart 2000 kr för 10 gånger. I det förbinder du dig att jag får anonymt spela in en eller två av våra sessioner och att du fullföljer antalet sessioner.

Maila mig om du är intresserad. Här är det först till kvarn som gäller. Jag kan garantera att du får en häftig inre resa!

Reiki Healing

Reiki är en mjuk men effektiv healingmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar.

Reiki är djupavslappnande och arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet –precis vad vi i vårt hektiska samhälle behöver!

Erbjudande
Jag vill gärna uppmuntra dig att göra det till en vana att ta hand om dig själv. Om du vid första besöket bokar två Reikisessioner till får du därför halva priset på ditt tredje besök.

Tarot

Och självklart fortsätter jag med Tarot. Jag slutar aldrig fascineras av kraften i symbolerna och hur djupt man verkligen kan gå.

Tarot för mig är inget för ytliga spådomar som att fundera kring när prinsen på den vita hästen ska komma. Tarot är ett ypperligt verktyg när det kommer till personlig utveckling!

Jag finns här för dig. Ha en fin höst!
/Malin, IntuMind