Blogg, På Gång

Äkta Möten Online

Handshake, Hands, Laptop, Monitor, Online, Digital

Vårt behov av att mötas är större än någonsin!

I tider av kris behöver vi varandra extra mycket. Den coronakris vi befinner oss i just nu är svår för många eftersom den kräver att vi isolerar oss från varandra mer än vanligt under en tid då vi egentligen behöver varandra som mest. Jag vill skapa kanaler där vi kan mötas med våra hjärtan från där vi befinner oss just nu. Därför vill jag bjuda in till Äkta Möten Online.

Äkta Möten Online kommer att äga rum på tisdagar kl. 18-19:30 under hela april och maj.

Varje möte kommer att ha ett speciellt tema. Jag pratar lite om kvällens tema och formerna för mötet till att börja med, därefter har vi övningar i former av inquiries och sharings. Du får chansen att öppna dig i en tillåtande atmosfär, och du får också möjlighet att praktisera lyssnande på djupet.

Mötena kommer att ske via Zoom. Under mötena ska alla synas på bild, och jag ber dig att använda dig av hörlurar för bästa möjliga kvalitet. Ingen erfarenhet av distansmöten behövs sedan innan. Du anmäler dig inför varje möte genom att fylla i ett formulär. Innan mötet kommer du att få en länk som du klickar på för att komma in, därefter kommer jag att guida dig i det lilla tekniska som behövs.

Äkta Möten Online är kostnadsfria.

Jag hoppas du vill och kan vara med. Anmäl dig på rätt datum nedan:

21 april

28 april

5 maj

12 maj

19 maj

26 maj

Du är Varmt Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *