Inre Välmående

Råd för v. 9

Kroppen

Prince of Pentacles

Prinsen av Pentagram är på gång, men har inte bråttom. Han har bestigit sin häst som han ska färdas med, men står stadigt på jorden och vet åt vilket håll han ska styra.

Detta kort förmedlar att kommande vecka lämpar sig bra för praktiska och hälsomässiga beslut. Du känner dig mer bestämd än vad du gjort på sistone. Planer tar form i ditt huvud och nu är en bra tid att bestämma sig ordentligt, ta sats och gå dit du vill. Du är helt rätt ute, och när du är det kan du känna det i hela kroppen.

Själen

Nine of Cups

Nu är det dags för dig att släppa på dina egna krav lite. Låt denna vecka få bli dagar då du njuter av andras och ditt eget sällskap. Du är värd att släppa loss lite, att inte ta allt så allvarligt. På så sätt stressar du inte i onödan, och din hjärna skulle må bra av att inte snurra runt sig själv i olika tankar som hela tiden kommer.

Så varva ner denna vecka, och släpp på din prestationstakt lite. Du kommer att hinna allt ändå. Var sak har sin tid och plats- och nu är tiden för att finna glädje och njutning.

Anden

Princess of Cups

I och med att du slappnar av i ditt mind, som kortet för Själen rådde dig till, blir det även lättare för dig att hålla dig uppkopplad till Anden.

Prinsessan av bägare råder dig att stilla dig, att andas, att vara i och känna dina känslor oavsett om du anser dem vara positiva eller negativa. Alla känslor är värdiga att erkännas och observeras. Tryck inte undan dem, för det orsakar bara blockeringar som allteftersom byggs upp. Var istället nyfiken på dina känslor, betrakta dem utan att döma. Dina känslor är inte farliga, även om de ibland kan kännas obehagliga. Det är i betraktandet av dem du kan lyfta och känna befrielse, det är via här du kan finna ett varande som snuddar vid kärnan av din ande. Prinsessan av bägare visar på just detta- ett fullständigt accepterande där alla känslor har rätt att få flöda igenom dig. Inga känslor behöver stoppas och därigenom blockeras.