Tröttsamt mingel

Tillhör du en av de som tycker att det är jobbigt att mingla på fester och som håller på att dö av tristess av ytligt kallprat? Då hamnar du i samma kategori som jag. Att lägga sig på en ytlig konversationsnivå gör mig trött, och jag får gå hem och vila av ansträngningen efteråt. Det ger liksom ingenting när man inte får kontakt med det sanna i de individer man möter. En känsla av tomhet infinner sig.

Möten som ger energi

På samma sätt som jag kan känna mig dränerad efter en mingelkväll eller efter enbart opersonliga möten på jobbet, kan jag känna mig påfylld när jag har varit i en situation med äkta möten och genuina samtal. Jag älskar när jag hittar ett sammanhang där människor känns autentiska och inte bara är intresserade av att bygga upp en form av fasad. Jag tycker om att känna att de jag möter faktiskt både är villiga att lyssna och att bidra med något riktigt i samtalet. Där, när det är möjligt att se människan bakom orden känner jag mig hemma. När jag upplever att jag blir både hörd, sedd och accepterad vågar jag vara sårbar.

De senaste 10 åren har jag aktivt sökt mig till situationer som jag vet att jag mår bra av och kan utvecklas i. Jag har gått kurser, deltagit i samtalsringar och tytt mig till vänner som söker samma som jag och som accepterar mig som jag är. Att få vara tillsammans med personer som inte behöver tävla, där ingen prestige finns och där status eller annat som bara är ytligt inte ens är intressant att vidröra, är viktigt för mig. Det ger mig en avslappning och en trygghet som smittar av sig på hela min livssituation.

Äkta Möten

Runtomkring mig ser jag samma behov hos mina medmänniskor. Där finns en längtan efter att hitta situationer där djupa och positiva möten kan äga rum. Därför har jag möjliggjort detta genom att öppna en tid och en plats för Äkta Möten 10 kvällar den här våren. Jag har samlat ihop all min kunskap och erfarenhet för att skapa ett sammanhang där du får möjlighet att befinna dig i en trygg och autentisk miljö. Här kommer kontakt att äga rum både inom dig själv och mellan andra. Vi kommer att prata, lyssna, meditera, röra på oss och göra övningar som alla syftar till ett djup och en närvaro. Äkta Möten blir ett andningshål och en oas i en tillvaro som ofta snurrar på alldeles för fort. Här kan du få landa i den du är.

Vill du läsa mer om dessa möten? Gör det här. Du är varmt välkommen att bidra- att lyssna och att bli hörd och sedd precis så som du är.

Allt Gott!

/Malin