Idag är det bubbligt och pirrigt! Idag kan jag lägga mig till med en ny titel- författare.

Författare var vad jag sa att jag skulle bli när jag var liten. Jag älskade att förlora mig in i böckernas värld, och ville göra det samma med mitt eget skrivande.

Men så gick tiden, jag tog på mig andra roller och glömde liksom av det där. Faktum är att jag inte bara glömde bort några av mina drömmar. Jag sprang ifrån och stängde ner en stor bit av mig själv på vägen.

Mitt kapitel i boken handlar just om min väg tillbaka. Min väg till balans mellan alla aspekter inom mig, och min väg tillbaka till mina egna känslor som jag tryckt ner.

Jag ångrar ingenting, för nog är det så att resan är målet i bland. Kanske hade jag kunnat gjort på ett annat sätt, vad vet jag? Det viktiga är dock att jag är där jag är nu. Med hela mig själv och det som är jag. Och på något sätt, mitt i det hela, förverkligade jag också en av mina barndomsdrömmar av bara farten <3 Köp vår bok. Den handlar om kvinnors resor på olika sätt genom livet. Läs om min resa, och läs om mina medsystrars. Köp boken idag. Den kostar bara ca en tiokrona. Och just idag går alla intäkter till kvinnoorganisationen Kvinna till Kvinna ❤️ https://www.amazon.com/dp/B08V117NVB