Inre Välmående

Om mig

 

 

Jag heter Malin och har startat IntuMind eftersom jag har sett att vi alla bär på en längtan att kunna leva autentiskt och finna en större närvaro i oss själva och i alla de möten vi har under en vecka. Min önskan är att kunna få hjälpa dig med just detta. Därför erbjuder jag både samtalscoaching, tarotrådgivning och Reiki Healing samt håller kurser och möteskvällar som går i  linje med vad jag tror på kring inre hälsa.

I mötet med mina klienter och kursdeltagare är närvaro och individuell anpassning oerhört viktigt för mig. Vid coachning , healing och tarotrådgivning tar jag in alla aspekter av dig och anpassar efter just dina behov. Det är viktigt att du ska känna dig trygg och kunna utvecklas utifrån dina behov och din längtan för stunden.

Erfarenhet

Jag har bland annat hållit workshops om kärlek, kurser i Reiki, häxträffar med fokus på att utveckla olika intuitiva förmågor samt lett utbildningar för lärare i pedagogisk utveckling inom olika områden. Just nu brinner jag för Zen Coaching och för min samtalsserie Äkta Möten.

Utbildning

  • Zen Coaching, modul 1, 2, 3 och 4
  • Möt Dig Själv 1 & 2, Ledarskapsutbildning på Mullingstorp
  • Handledarutbildning på Södertörn
  • Reiki Master för Tomas Zetterström
  • Reiki 1 & 2 för Desirée Kraft
  • Person Centred Counselling, Amersham and Wycombe College
  • Grundskollärarexamen i sv/sva 4-9 på Uppsala Universitet

Annan verksamhet

Förutom IntuMind är jag delägare i Vitalisera, där jag främst jobbar med administration, organisation och kommunikation.

Namnet IntuMind

IntuMind är en lek med orden Intuition och Mind. Det är min övertygelse att om vi bara släpper in våra känslor och vår intuition lite mer i vardagen så kommer livet att flyta på lättare. IntuMind kan även läsas som In to Mind, vilket syftar på vad som finns i våra tankar och våra känslor. Om vi kan observera vad som händer i oss själva utan att döma har vi kommit steget närmare ett varande i harmoni.