Ja, nu står det vecka 1 i rubriken, även om de två första dagarna fortfarande är på det gamla året. Vi träder in i år 2020 nu, och som alltid innebär ett nytt år nya möjligheter. Många väljer en ny riktning då ett nytt år startar, och det kan du också göra:

Din fysiska aspekt

Six of Swords

En kvinna sittandes i en båt låter sig föras framåt av vattnets strömmar och vindens riktning. Hon sitter stilla, och bakom henne står sex svärd upp.

Det finns troligen praktiska delar av ditt liv som du inte kan styra över just nu. Det kan vara saker i kalendern du måste göra, annat som redan är bestämt eller att du har faktiska fysiska begränsningar som du måste förhålla dig till. Kortets uppmaning då är att försöka ha tillit. Det finns en mening med allt som sker och livet kommer att ta dig dit du är ämnad att vara. Även om du inte väljer alla ramar i ditt liv för tillfället så kan du välja hur du ska förhålla dig till allt. Observera vilka tankar och känslor som kommer upp i dig just nu, och välj tankemönster som ger dig möjligheter och får dig att må bra.

Din mentala/emotionella aspekt

Four of Staves

En man och en kvinna gläds och firar. Bakom sig har de sitt slott, solen skiner, gräs och blommor prunkar och hela bilden ger en känsla av att de har hittat hem.

Med tanke på förra kortets uppmaning om att observera känslor och tankar, så ser det faktiskt verkligen ut som att du kommer att lyckas med det galant den närmsta tiden. Det tycks som att veckan för med sig en känsla av att ha ”hittat hem”. Det kan innebära att du tar beslut som du känner dig tillfreds med, steg som leder till ökat inre välmående för dig själv. Det kan också vara så att du njuter av det sällskap du har runtomkring dig dessa dagar. Unna dig denna känsla. Stanna upp och kila inte iväg från den för fort. Du är värd att få känna att du har landat. Du är värd att ha roligt!

Din andliga aspekt

VII. Movement – Rhiannon

Detta kort kallas i vanliga fall för The Charitot, eller Vagnen på svenska. I denna kortlek, Goddess tarot, heter det Movement, Rörelse och illustreras med gudinnan Rhiannon som rider framåt på sin häst.

The Chariot brukar innebära stark och i många fall plötslig rörelse framåt. Detta är gott, men kan också kännas lite omskakande. Du är fortfarande den som måste trigga igång framåtrörelsen. När du tar steget kommer dock saker hända snabbt sedan. Vi pratar om ett rejält andligt kliv framåt, med insikter som bara har väntat att du ska bli redo för dem. Kortet uppmuntrar dig starkt att sätta igång- du är redo och det här är precis vad du behöver i ditt liv. En underbar start på 2020!

 

Så otroligt spännande med dessa kort. Precis vad man vill få inför ett nytt år!

Är du nyfiken på en individuell läggning bara för dig? Boka en tid  hos mig via knappen nedan. Jag har just nu tre olika varianter som du kan välja mellan, däribland en årsläggning inför 2020, som jag fortsätter med januari ut.

Varmt välkommen!