På den Internationella Kvinnodagen valde jag att använda mig av Goddess Tarot. Min lilla Yonigudinnestatyett fick också vara med:

Din fysiska/praktiska sida

Eight of Cups

Kvinnan på bilden lämnar sina bägare, dvs något hon har haft sedan tidigare, bakom sig och går emot nymånen.

Kortet ger dig budskapet om att lyssna till den inre röst som vill bryta upp från något och söka sig vidare. Det kan handla om något stort i ditt liv som hem och jobb, men uppbrott kan också göras från olika arbetsuppgifter eller andra praktiska situationer. Rådet du får är att inte stanna kvar i en situation som inte längre gynnar dig. Det är alltid läskigt att lämna, med då är det bra att veta att nytt kommer. Detta skvallrar månskäran om. När du följer din intuition och din inre känsla kommer du att hamna rätt.

Din mentala/känslomässiga sida

X. Fortune – Lakshmi

Wow! Här har du ett häftigt kort, särskilt ur en mental och känslomässig aspekt.

Bilden där en gud och en gudinna flyger fram på en stor färgsprakande papegoja vittnar om både perspektiv från ovan och om att nya vidder är tillgängliga. Det innebär att du lättare kan se dig själv utifrån just nu. Om du tittar på vad som sker inom dig från en annan vinkel blir det lättare för dig att förstå dig själv, och därmed också kunna vara mer kärleksfull och förlåtande gentemot dig själv. Genom en sådan förståelse kan du också börja lyssna mer efter dina behov och din egen inre längtan. Säg ”Ja” till dem så når du nya vidder i din personliga utveckling!

Din andliga/spirituella sida

Queen of Cups

Här har du drottningen som har full insikt i sina egna känslor och vad de gör med henne. Hon befinner sig i varandet i nuet och lyssnar ödmjukt och kärleksfullt både inåt och utåt.

På platsen för din andliga aspekt får du ett kort som pratar om att förstå och acceptera sina egna känslor. Det visar tydigt på hur själ och ande hör ihop. När du lär dig att acceptera dig själv och det som händer inom dig i nuet når du också nya andliga vidder. Så observera din rädsla, din sorg och din ilska lika mycket som dina ”lättare” känslor. Alla sinnesstämningar behövs och har ett budskap till dig. Varför känner du som du gör och vad finns under dina känslor? När du har sagt ”ja” till dina känslor flyter de ofta vidare och där under dem hittar du kontakten med något större och andligare.

Lycka till!

Tyckte du om de råd du fick? Lämna gärna ett meddelande i kommentarerna.

Längtar du efter att få en egen privat sittning där vi pratar mer ingående om bara Dig? Boka tid hos mig där jag sitter på Helhetshälsan.