Så har vi passerat vårdagjämningen. Fylld av vår i mitt sinne ville jag lägga mina kort nere vid den vackra sjön Båven där jag är och jobbar med Vitalisera just nu. En vindpust kom och förde med sig Magikern, vilket jag berättade om i mitt förra inlägg. Därför skulle jag vilja säga att Magikern sticker ut lite extra den här gången, så läs gärna honom särskilt noggrant.

Din fysiska och praktiska aspekt

XX . Judgement

Startkortet i mitten står för det fysiska och praktiska, det vill säga de mer jordnära aspekterna i dig och ditt liv. Det kan handla om jobb, hem eller fysisk hälsa.

Domedagsängeln står framför dig i all sin majestät. Hon bär på en lur och har håller hela himlen i sin hand.

Det här kortet manar dig att tänka till kring vad som är rätt och riktigt när det gäller dina handlingar. När du tar beslut, gör du det då efter hjärtat eller efter dina tankar och ditt superego? Ängeln vill att du ska göra goda handlingar alltid förstås, men nu är det extra viktigt. Kanske just för att du kommer att komma till ett val där det är lätt att hamna fel. Var uppmärksam på detta och jobba för allas väl och ve. På så sätt sluter du upp med det högsta goda i Universum.

Din känslomässiga aspekt

VII. The Chariot

Längst ner till vänster finns kortet som handlar om dina känslor. Känslorna är viktiga att uppmärksamma och låta få ta plats i livet, för stänger vi igen våra känslor täpper vi även till flödet i oss själva, och det kommer att märkas i alla aspekter inom oss. De är dessutom viktiga riktmärken för oss då det gäller att förstå vad vi behöver. Därför får denna aspekt av dig själv en egen plats i läggningen.

Vagnen innebär förändring. Och kanske kan det vara så att du känslomässigt inte riktigt hänger med nu. Det är inte så att du inte vill det här, men det är mycket att smält ai ditt system. Ett råd du får är att försöka ha en balans. Du har ju även gammalt hemtamt kvar i ditt liv. Låt det få vara som ett ankare och en resurs för dig. Där kan du vila känslomässigt samtidigt som du kan gå in i det nya äventyrliga med ett nyfiket sinne.

Din mentala aspekt

Ace of Wands

Din mentala aspekt handlar om dina tankar, dina föreställningar om livet och om allt som rör ditt mind eller ditt superego. Kortet på den här positionen, längst ner till vänster, handlar ofta om ditt intellekt, men också om dina mönster och sociala strukturer. Dina tankar påverkar tydligt ditt mående både fysiskt och psykiskt, därför är det viktigt att observera hur denna del av dig själv agerar.

Staven som glödande svävar framför dig kommer med kreativitet och inspiration. Ess innebär en ny början. Det verkar med andra ord som att du får en hel del nya idéer de här dagarna. Detta i kombination med Magikern i andligheten och Vagnen i känslorna gör att det också kan bli något av dina tankar Det är härligt när alla aspekterna inom dig kan samarbeta, eller hur?

Din andliga aspekt

Seven of Sacred Circles

Sist men inte minst kommer vi till det översta kortet som är placerat på positionen för din andliga aspekt. Här handlar det om den del av oss som är större än oss själva, den som kopplar upp oss med hela Universum och som ger vårt liv en större mening. Automatiskt och undermedvetet strävar vi alltid efter att expandera i det andliga. Vi är i grunden andliga varelser och behöver få vara kontakt med denna del av oss själva.

Magikern jonglerar med en stav, ett pentagram, en bägare och ett svärd. På så sätt styr han över alla elementen och har dem i sin hand.

Här finns en härlig känsla att fånga upp inuti dig. Det är en känsla av att vara komplett och att ingenting egentligen är omöjligt. Du har en tillit till din egen inre kraft den här veckan, och också en tro på att allt är som det ska vara. Universum tar dig precis till de rätta ställena. I kombination med tillit och dina egna färdigheter kan du få uppleva en hel del spännande. Rid på den här vågen, för den kan vara riktigt härlig om du bara tillåter det.

Vill du gå djupare?

Du är välkommen att träffa mig för en psykologisk Tarotsession där vi går igenom ditt liv ur olika aspekter på ett djupare plan. Det finns så mycket att upptäcka inom dig!

Jag erbjuder också Zen Coaching, där du får möjlighet att upptäcka ditt eget varande och djup. Här kan du expandera både andligt och själsligt. Den här samtalsformen är enormt expanderande, så var beredd på en spännande inre resa.

Kontakta mig om du är intresserad av sessioner på distans eller utomhus.

Jag håller till bland annat på Livingroom i Stockholm. Boka en tid här.

Du är varmt välkommen!