Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 12

Veckans kort ser sprakande härliga ut, ett helt nytt ljus finns över dem jämfört med förra veckans läggning. Jag hoppas dock att veckan som varit har varit så fin som den kunde bli för dig, och att du kan ta vara på det ljus som nu visar sig inför nästa vecka på ett riktigt bra sätt. Vad som gör att denna läggning känns så mycket lättare kan ju förstås variera från person till person- kanske är det så att vabruari har passerat och du börjar få tillbaka din hälsa, kanske är det den  uppåtgående månen som hjälper dig och kanske är det helt enkelt våren som kommer att hjälpa dig att få en mer optimistisk syn på livet denna vecka. Kanske är det något helt annat, men vad det än vara må, så är det nedanstående som gäller enligt min läggning:

Kroppen

10 of Cups

Äntligen känner du harmoni i din fysiska manifestation igen. Kanske har du återhämtat dig från en tids sjukdom, kanske är det så att du åter börjar få ordning på träning och kost. Du vet hur man ska göra för att nå ett fysiskt välmående, det är uppenbart, och den här veckan blir det lättare för dig att göra alla rätt. Frisk luft och solljus är något som känns viktigt för dig just nu och du fullkomligt super in det när du får chansen. Se också till att få kroppskontakt med andra om det är möjligt. Fysisk beröring sätter fart på vårt oxyticin och bidrar till välmående. Så mitt och kortens tips är att vara lite extra kramig den här veckan. Det mår både du och de i din närhet bra av.

Själen

7 of Pentacles

Här ser du en kvinna som skördar sitt arbete. Och så är det verkligen för dig för tillfället. Under de kommande dagarna kommer du att märka att allt ditt inre utforskande faktiskt lönar sig. Det gör att du blir mer medveten om dels vad du behöver för att må bra men också varför du reagerar som du gör när dina reaktioner inte är så positiva. Fortsätt med att observera dig själv och att förstå att det är du själv och ingen annan som ansvarar för dina reaktioner på vad som händer utanför dig. En förståelse för egenansvar medför en viss mognad, och där har du goda möjligheter att hamna just nu. Med mognaden blir livet inte längre ett drama, utan du kan tillåta dig själv av slappna av lite mer och sluta kämpa. Allt du behöver finns ju inom dig ändå, vilket medför en större tillit till livet.

Anden

Ace of Cups

Här har du ett kort som lovar fantastiska möjligheter. Esset, ettan, står för nystart, vattnet som flödar för känslor, duvan för frid och solstrålarna för hopp och ljus. Det finns både en harmoni och en känsla av entusiasm här. Det ser ut som att du faktiskt snuddar vid något riktigt viktigt andligt den här veckan. Bli inte förvånad om du till och med får vara med om en rejäl och livsförändrande aha-upplevelse den närmsta tiden. Oavsett hur omskakande ditt uppvaknande blir så är det något positivt som sker. Näckrosorna som pryder vattnet brukar symbolisera kärlek i livet, vilket skulle kunna betyda att den förändring som är i sin linda innebär ett mer kärleksfullt förhållningssätt till dig själv och andra. Du får lättare för att hålla en distans till dina egna tankar och känslor och ser saker mer för vad de är under den här perioden. Det i sin tur betyder att du med större lätthet kan hålla dig utanför onödiga intriger som sker bland människor runtomkring dig.

Gör din grej och håll dig centrerad i dig själv. På så sätt får du mer energi över till dig själv, och ingen kan rubba din harmoni.

Ha en fin vecka. Blessed be.

1 reaktion på ”Råd för v. 12

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *