En ny vecka är på väg in. En vecka som kommer att innebära ny månad, fullmåne och Påsk. Se vad den kan innebära ur den läggning jag gjort med hjälp av The Druid Craft Tarot:

Din praktiska och fysiska aspekt

XI. Justice

Det första kortet i vår veckostjärna ligger i mitten. Där får du råd om hus, hem, jobb och allt fysiskt och praktiskt du gör i ditt liv. Kortet kan också säga något om ditt fysiska mående. Det här är ditt handfasta kort, det som vetenskapen kan ha åsikter om, och det som du, jag och andra kan se utifrån.

Rättvisan sitter med sitt svärd i luften och med sin våg redo. Hon tittar rakt fram, och inget verkar undgå hennes blick.

DEn här veckan kan komma att handla om vad som är rätt, riktigt och moraliskt. Kanske får du rätten på din sida i något där du tidigare känt dig orättvist behandlad. Kanske är det så att du själv vill balansera upp något i livsflöde och ge något till andra.

Var försiktig med hur du dömer andra den här veckan. Försök att vara den större i alla möten där konflikter kan ske. Ta ansvar över dina egna känslor och ditt eget mående, och skyll inte dem på någon annan. Var istället den autonoma människa du är född att vara.

Din känslomässiga aspekt

Six of Wands

Kortet för din känslomässiga aspekt är precis vad det låter som; råd gällande ditt inre såsom känslor, ditt undermedvetna och de behov som finns i botten av dig själv. Hur du mår psykiskt är tätt sammankopplat med hur både dina tankar och ditt fysiska mående är. Även det andliga påverkas av känslor. Därför behöver vi titta på flera aspekter, och inte minst känslor som är något som många av oss är ovana vid att låta få ta plats.

En man på häst med en falk på armen tågar i täten med män i kåpor bakom sig. Sällskapet ser ut att ha gått långt.

Den här veckan kan du stöta på både känslomässig trötthet och en skön känsla av att ha åstadkommit något. Dina känslor är som ebb och flod. Ibland är det lugnt och harmoniskt inut dig, och ibland stormar det rejält. Oavsett hur det känns just den här  veckan (för det är troligt att du kommer att känna alla sorters känslor den här perioden), så finns en känsla av att ändå ha kommit någon vart där. Du klarar av dina ups and downs bättre än vanligt. Och du är på väg att våga lita på dina egna känslor. Känn tacksamhet för det. Det här är en fin utveckling.

Din mentala aspekt

Four of Cups

Din mentala aspekt handlar om dina tankar, de sociala masker du tagit på dig genom livet och de mönster du har anammat för att kunna förhålla dig till dig själv och det och livet runt om dig. Det kan till exempel handla om överlevnadsmekanismer som härstammar från din tidiga barndom och som du fortfarande bär med dig trots att du kanske inte behöver. Allt detta tillsammans bildar ditt superego, som dels har en praktisk funktion för dig, men ofta också ibland tar för stor plats på bekostnad av ditt känslomässiga och andliga mående.

En yngling sitter och deppar vid ett träd. Han har tre tomma bägare framför sig. Bakom honom finns dock en fylld bägare som han inte ser.

Den här veckan får du se upp lite med dina egna tankar. Försök att observera dem utifrån så att du inte fastnar i negativa tankebanor. Din inre kritiker är lite extra på dig om saker du borde och inte borde göra. Lyssna inte på den kritiska rösten, och försök att fokusera mer på allt det fina du har i ditt liv. För där finns så mycket positivt att vara tacksam för just nu. Den här perioden kan det vara bra att fokusera extra mycket på just vad du är tacksam för. Gör det genom affirmationer, meditationer eller tacksamhetsdagbok. Se det vackra och känn det vackra livet i dig!

Din andliga aspekt

XIV. The Fferyllt

Den andliga delen av dig är den som är oändlig i både tid och rum. Den är den som kan ge dig kontakt med alla tider, alla energier och entiteter samt det gudomliga och svårbeskrivbara. Vi är alla spirituella varelser. Inneboende i oss finns också alltid en strävan efter att expandera andligen. Detta sker för många omedvetet och automatiskt. Genom att medvetandegöra den andliga expansionen för oss själva kan vi nå så mycket längre.

Veckans andliga kort är en kvinna som står vid sin gryta och mixtrar med tinkturer. Utanför finns ett vackert landskap med en regnbåge.

Det är tydligt att du är din egen lyckas smed. Du är också den som styr ditt eget andliga arbete. Inga änglar, andar eller andra väsen utifrån behövs. För i sann andlig expansion sker förändringen i oss själva. Allt du behöver göra är att ha tillit och sätta en intention. Med hjälp av intentionen kommer grejer att hända inom dig. Det sker på det andliga planet, men kommer också att kännas både fysiskt och psykiskt. Den här veckan är perfekt för dig att börja en ny inre andlig resa.

Vill du ha en mer utförlig och personlig läggning? Då kan du boka tid hos mig.

Jag tar även emot dig för Healing och Zen Coaching. Kontakta mig gärna.

Kram och ha en fin vecka!

/Malin