Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 15

Så har vi kommit in i Påskveckan. För många av oss blir det här en ovanlig Påsk, då vi inte kan följa de traditioner vi kanske brukar och och då släkt och vänner inte kan träffas som tidigare. Vad vill korten säga oss om veckan som kommer? Jag tog mig en titt under skogspromenaden i morse:

Din fysiska/praktiska sida

Princess of Swords

Prinsessan i Svärd ser redo ut. Hon håller svärdet i hand och riktar sin blick framåt.

Det här kortet vittnar om idéer och planer som börjar ta form. Det finns positiv energi här, men en väntande sådan. Här får du rådet att ta vara på din kreativitet. Skriv ner och skissa lite smått på det du vill göra. Smygstarta kanske lite, men gör det försiktigt, för mer tankar kommer att utkristallisera sig under tidens gång. Tillåt din kreativitet att få skifta form och landa innan du skrider till verket.

Svärd är också kort för kommunikation. Du uppmuntras härmed att ta kontakt med andra just nu, både vad gäller att bolla idéer och annat. Du har lätt för att formulera dig denna vecka, och människor kommer att lyssna till dig. Här har du även chans att erbjuda dina ord som tröst till andra.

Din mentala/känslomässiga sida

Five of Pentacles

Det är blåsigt ute. Två kvinnor sveper kläderna närmare sig för att skydda sig mot stormen.

Fem i Pentagram på din känslomässiga aspekt ger en hint om att du kanske kommer att kunna känna dig mer sårbar än normalt den här veckan. En känsla av ensamhet och till och med sorg kan infinna sig. Den här känslan är övergående, och det kan vara bra för dig att komma ihåg. Under tiden behöver du ta hand om dig själv på bästa sätt. Utsätt dig inte för situationer som ditt inre egentligen vill säga nej till, utan lyssna extra noga på budskapen du får från dina egna känslor den här veckan. Vad behöver du just nu? Svaret på den frågan kan variera, men försök att checka in med dina egna behov med jämna mellanrum. Ta hand om ditt inre <3

Din andliga/spirituella sida

Four of Cups

En kvinna sitter lutande mot ett träd och blundar. Framför henne står fyra fulla bägare, men det ser hon inte.

Detta kort vill påminna dig om att du har allt du behöver för din andliga resa. Ibland kanske det inte känns så. Det kan kännas spm att du går bakåt eller att du är totalt andligt bortkopplad, men det är du egentligen aldrig. Du befinner dig alltid i Oneness och är alltid en del av Universum, även när du själv inte kan känna det. Så om du får stunder då du känner dig vilse eller som att du har tappat hopp – leta inte efter svaren utanför dig. Gå inåt istället. Stanna upp, meditera och hitta rymden i dig själv. Där hittar du tillbaka till känslan av att vara ett med allt igen.

Jag hoppas att dessa kort kunde ge dig ett råd på vägen. Skriv gärna något i kommentarsfältet nedan, så blir jag tacksam.

Har du en längtan efter att få veta mer? Du behöver inte vänta med det till efter coronakrisen är över. Jag erbjuder tarot på distans också Både skriftligen och över telefon. Läs mer om det här.

Önskar dig en Glad Påsk!

Tulips, Yellow, Spring, Green, Floral, Flower, Nature

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *