Så har vi kommit fram till annandagen i en påskhelg som varit annorlunda i jämförelse med andra år för många av oss.

Det är påskens sista dag, men också den första dagen på en ny vecka. Vad vill korten ge dig för råd? Den här gången använde jag mig av Ancestral Path Tarot:

Din fysiska/praktiska sida

Nine of Cups

Här är det party. Alla nio bägare är fyllda. Det är dans, musik och fullt med mat på borden.

Rent praktiskt kommer det lätta för dig den här veckan. Du kommer att märka att du har goda vänner runtomkring dig och stöttning om det behövs. Kortet föreslår att du ska se på livet med glädje och tacksamhet nu. Skriv gärna ner vad du har att vara tacksam för. Du kommer att upptäcka att det är en hel del. Ägna också gärna en tanke av tacksamhet till din kropp som bär dig och som kämpar för dig om du blir sjuk. Du kan lita på att du har vad du behöver, vilka fysiska utmaningar som än kommer din väg den här veckan.

Din mentala/känslomässiga sida

The Moon

Fullmånen står högt på himlen och kan inte missas. Bäcken som leder till månen är också tydig, men runt omkring är det mörkt och du kan inte se detaljer i naturen runtomkring. En kvinna sitter och väver i månens sken.

Månen är ett starkt kort som vill lyfta fram din intuition, det vill säga magkänsla. Eftersom denna dyker upp på ditt känslomässiga plan blir budskapet tydligt. Du behöver lyssna på vad din intuition säger. Det är den enda väg som är rätt för dig just nu. Ibland är det lätt att tänka sönder sin intuition så att man till slut inte vet vad som är vad. Gör inte det nu, för just för tillfället är din magkänsla väldigt stark. Det enda rätta är att följa den.

Att följa sin intuition kräver ett visst mod. För oftast ser man inte helt helt och hållet hur målet ser ut eftersom det är en känsla man går på och inte ett tydligt mål som du har visualiserat i förväg. Våga dock lita på att din intuition har rätt. På så sätt kommer du att hamna rätt, vartän nu det är.

Din andliga/spirituella sida

Ten of Staves

En kvinna bär på ved, har ett barn på ryggen och ett barn framför sig. Hon ser ut att sträva, men gör det med ett förnöjt och kärleksfullt leende på läpparna. Hon är nöjd där hon är för tillfället, håller kontakten med det käraste hon har med både blick och beröring. Samtidigt är hon förvissad om att hennes arbete lönar sig. Hon jobbar för det som är kärt för henne, och med kärlek i sina handlingar går allt så mycket lättare.

Förra veckan vittnade korten om en dipp på den spirituella vägen. Nu är det dock dags att ta tag i sin andliga utveckling igen. Se till att skapa rutiner för sådant som gynnar dig spirituellt. Det kan vara meditation, att lyssna på kloka gurus eller schemalägga andliga samtal med vänner som befinner sig på samma andliga resa som du. Denna resa kräver en insats från dig för att du ska komma vidare, men om du tar tag i detta igen så kommer du att få så mycket tillbaks så det är värt vara minut du lägger ner.

Unna dig själv den utveckling som du skulle må så bra av och schemalägg vad du behöver. På så sätt blir du både stabilare och får mer energi. Det är du värd. Gör det av kärlek till dig själv.

Är du intresserad av en mer personlig läggning? Jag erbjuder både tarotläggningar på distans och på plats på Helhetshälsan.

Välkommen!

Jag önskar dig en underbar vecka/

Malin