Blogg

Råd för v. 17

En ny vårvecka i annorlunda tider. Vad kommer den att innebära och vilka råd får du? Så här säger korten:

Din fysiska/praktiska sida

Princess of Swords

Din fysiska och praktiska sida av livet handlar om din fysiska kropp och allt det där mer handfasta i livet såsom jobb, hem och hobbies. Här får du svärdsprinsessan den här veckan. Hon står på stenar bland blommor och lyfter sitt svärd. Det ser ut som att hon studerar det.

Svärd är den intellektuella och  mentala sviten i tarotleken och prinsessan är någon som står i starten av något. Det innebär att nya planer är på gång för dig. Detta kan betyda att det är du som smider dessa planer, men också att du ingår i en plan för någon annan. Nytt är på gång kanske gällande jobb eller någon annan praktisk situation. Det kan också innebära att det är en ny hälsosam livsstil som du har planerat upp men inte riktigt startat ännu. Oavsett vad så är allting i sin ordning. Du kan inte riktigt se hur allt kommer att forma sig ännu, men här gäller det att ha tillit till att prinsessan vet vad hon gör. Låt planeringen få sin tid. Ta inte ut något i förskott.

Din mentala/känslomässiga sida

XII. The Hanged Man

Din mentala och känslomässiga sida i tillvaron syftar på dina inre känslor och tankar. På denna plats hamnar en man som hänger naken upp och ner i ett träd denna vecka. Hans pose ser mycket obekväm ut, men om du tittar närmare på kortet så ser du att han egentligen ser ganska avslappnad ut där han hänger.

Frustration är ordet som kommer upp här. Det finns en stor risk att du känner dig mer frustrerad av din situation än vanligt nu. En känsla av att du står stilla och att du vill att något ska hända kan komma upp. I alla fall är det här en vanlig känsla när den hängde kommer upp. Det budskap kortet kommer med är dock att du ska sitta stilla i båten en liten stund till. Saker och ting kommer att lossna snart och bli till de bättre, men du får ha lite mer tålamod tills tiden är inne. Snart, men inte riktigt än. Hang in there!

Din andliga/spirituella sida

XXI. The World

Här får du ett fantastiskt kort gällande den andliga och existentiella aspekten av dig. Världen pekar på oändlighet. Och även om du rent fysiskt är mer stilla och begränsad än vanligt nu så händer mycket på den andliga fronten. Ta chansen att gå inåt den här veckan. Meditera eller hitta din inre rymd på ditt sätt. För inom dig finns också en oändlig värld, och den är din att upptäcka!

Hoppas veckans läggning hjälpte. Tror du att du skulle må bra av att få en personlig djupare läggning? Läs i så fall hur jag jobbar här. Jag tar emot både på plats och på distans nu.

Kram. Ta hand om dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *