Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 17

Hoppas ni alla har haft en härlig påskvecka. Veckan som kommer börjar ju med en röd dag, och blir därför lite speciell och kortare än vanligt. Men vad har den i övrigt att erbjuda? Finns det några råd att få? Här kommer veckans läggning:

Kroppen

The World

Kan man få något bättre än kortet Världen för den fysiska aspekten av sitt liv? Jag tror nästan inte det. Meddelandet du får är ju att alla möjligheter finns här för dig nu. Det gäller bara att bestämma sig. Vad har du för mål? Vad vill du göra? Nu är det perfekt att sätta upp mål för resten av våren, oavsett om det gäller träning, mathållning eller jobb- och hemrelaterade frågor. Universum svarar bra på alla dina intentioner för förändring just nu. Men det är du som måste sätta bollen i rullning, så vänta inte.

Själen

10 of Wands

På kortet ser du en figur som är fullt koncentrerad och fokuserad på sitt arbete. Han är inte främmande för att arbeta hårt, och runt omkring honom grönskar det. Solen lyser lovande bakom hans gestalt.

Meddelandet du får är att hårt arbete lönar sig. Det är dags nu att satsa och fokusera på hur du mår psykiskt och hitta vägar för dig som gör att du känner att du utvecklas. Identifiera vad du skulle behöva börja med och ta steget till ett nytt liv. Här kan det vara bra att ta emot hjälp till en början- man behöver inte alls göra en sådan resa själv. Leta reda på en coach eller terapeut som passar dig bra och följ henne eller honom ett tag. Det kan vara genom att gå på faktiska terapisessioner, men också att hitta en kurs i personlig utveckling, en pod att lyssna på eller en bok att läsa som faller dig i smaken. Huvudsaken är att du finner något som passar just dig och din väg. Alla behöver inspiration och stöttning ibland för att kunna starta en ny själslig resa. Nu är tiden för dig att göra likadant.

Anden

Death

Döden är ett spännande kort som både betyder avslut och ny början. Det ser du tydligt om du tittar på bilden. Halva kortet brukar i väldigt många lekar vara svart och anspela på död och avslut medan den andra halvan brukar vara ljus och symbolisera något nytt som kommer.

Budskapet som Döden för med sig på Själens position denna vecka är att du behöver göra dig av med sådant som du inte behöver längre och som faktiskt tynger dig nu för tiden. Du skulle må så mycket bättre andligt om ditt bagage blev lättare. Döden uppmanar dig därför att ta dig en titt i livets ryggsäck. Vad är det som finns där? Vad kan du släppa? Kanske kan du förlåta gamla oförrätter och gå vidare? Kanske kan du säga upp kontakten med bekanta som tar mer än de ger. Och kanske finns det åtaganden som du inte längre behöver ha och kan tacka nej till. Vad det än vara må så skulle din andliga utveckling få en skjuts av att leva lättare.

Lycka till!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *