Sköna maj har infunnit sig. Vi är ännu en vecka in i våren. Trots kylan valde jag därför att lägga mina kort ute. Det är svårt att vara någon annanstans nu för mig, då så mycket väcks till liv i naturen.

Din fysiska och praktiska aspekt

VI. The Lovers

Låt oss börja med kortet i mitten, där du får vägledning kring det praktiska och fysiska i ditt liv. Från den här platsen pratas det om fysisk hälsa, jobb, hem och jordnära praktikaliteter som behöver ordnas med.

Du har fått det stora kärlekskortet här. Ett par är tätt ihopslingrade. Runt omkring dem grönskar det för fullt. De har enbart ögon för varandra. Att ormen ringlar vid sidan om dem ser de inte.

Du har alla möjligheter att få njuta den här veckan. Det kan handla om att du blir uppslukad i något projekt som du älskar eller att du får åtnjuta världslig njutning i form av lyx och flärd. Det kan också, icke förvånande, handla om kroppslig njutning med en partner.

Tillåt dig själv att fängslas, uppslukas eller njuta av det där härliga som finns i din närhet. Det ger dig en känsla av närvaro och tillfredsställelse att få svepas med. Men var också lite vaksam, för det kan faktiskt bli för mycket av det goda, och för att förhindra det behöver du ha en fot i det vanliga livet. Njutning i sig är aldrig farligt. Däremot kan det faktum att du glömmer bort allt annat runtomkring dig ställa till det lite för dig.

Din känslomässiga aspekt

Eight of Sacred Circles

Längst ner till vänster i stjärnan finns platsen för dina känslor. De pekar på vilka behov som längtar efter att bli tillfredsställda inuti dig, och tar  avstamp i ditt undermedvetna . För att uppnå en balans i livet är det vitalt att både lyssna på dina känslor och förstå vilka behov som finns bakom dem.

En kvinna sitter ner på golvet. Det ser ut som att hon håller på med att tillverka en trumma. Bakom henne på väggen finns både färdiga och ofärdiga trummor hängandes.

Rent känslomässigt så är du rätt så stabil denna vecka. Det finns dock saker inuti dig som du inte är helt tillfreds med, men försök vara tacksam för hur långt du har kommit egentligen. Du behöver inte göra något särskilt för att jobba mot mer positiva tankar istället för de som dyker upp när du känner dig otillräcklig. Försök istället att bara observera vad som händer i dig och var i acceptans över de känslor som kommer upp. Där, i observerandet av dig själv, kan du hitta stabilitet och lugn.

Din mentala aspekt

Prince of Staves

Din mentala aspekt handlar om dina tankar, dina föreställningar om livet och även om sådant som ditt superego kämpar med vad gäller borden, måsten och normer. Det är viktigt att titta på den här aspekten av oss själva, då den i stor grad påverkar oss känslomässigt. Vi behöver vår mentala sida, men den får inte ta över på bekostnad av dina övriga inre aspekter.

En ung man, troligen egyptier, står med sin stav framför pyramiderna. Han ser självsäker ut och har något intensivt i blicken.

Du planerar gärna framåt just nu. Du mår bra av att skriva listor och göra upp scheman för dig själv. Men du är inte bara fyrkantig och strukturell. Tvärtom. De kommande dagarna finns det en inspiration och en iver inuti dig också. Det kanske till och med kliar i dig av skaparlusta.

Ta din skaparlusta och vilja att nå nya mål på allvar denna vecka. I längden kan den leda till något riktigt bra i form av nya möjligheter för dig. Det är bara att köra på och låta din hjärna få vad den vill ha just nu.

Din andliga aspekt

Nine of Swords

Allra sist tittar vi på kortet för din andliga aspekt. Äkta andlighet kommer inte utifrån. Att se spöken, auror och att ta in budskap utanför dig själv är inte andlighet för mig. Jag syftar på det som finns inuti dig och som samtidigt egentligen är obegränsat och oändligt. Det handlar mer om att kunna känna kontakt med allt, att se mening och tillhörighet i allt som är och att kunna bli ett med övriga världen. Andlig expansion börjar inom dig, men sträcker sig samtidigt utanför vad du är.

En kvinna i kimono balanserar nio svärd på sitt huvud. Hon ser trött ut.

Du har en tendens att problematisera och analysera den här veckan. Kanske kommer din inre kritiker fram även i ditt andliga arbete. Det förhålla sig så att du känner dig missnöjd med hur långt du har kommit i ditt inre arbete och till och med känna att du har tagit några steg bakåt.

Misströsta inte och gör inte en för stor grej av det hela. Du har ett fantastiskt kort på din fysiska aspekt, och kanske behöver du ha en period då de världsliga tingen får ta mer plats en stund? Du kommer att komma tillbaks. Att kritisera sig själv för att man analyserar och tänker kritiskt skapar enbart en negativ tankeloop. Så släpp presterandet i din andliga utveckling och ägna dig åt världsligheter istället för att stånga pannan blodig. Du kommer att hitta tillbaks; det är jag 100% säker på.

Tyckte du om min läggning?

Lämna gärna en kommentar till mig. Och boka en egen tid för en individuell session. Du är varmt välkommen till mig på Living Room i Stockholm. Där erbjuder jag både Zen Coaching, Healing och Tarot.

Kontakta mig om du har några frågor.

Ha en fin vecka!

/Malin