Nu har vi högsommar och många av oss är mitt i semestern. Oavsett om vi är lediga och sitter i en solstol eller om vi står på ett verkstadsgolv just nu erbjuder Universum oss chanser till utveckling. Vilka möjligheter och vilka råd som kommer till dig nu i veckan ska jag försöka titta på i korten nedan.

Jag har från och med denna valt att byta rubriker på de tre olika positionerna. De nya känns tydligare och specifikare än ”krop, själ och ande” som på ett sätt kändes lite missvisande. Du som läsare får gärna skicka feedback till mig om hur du tycker att de nya namnen på positionerna fungerar:

Din fysiska aspekt

Page of Swords

På kortet ser du en ung man med svärd i handen. Han riktar den bestämt åt ett håll och ser ut som att han vet vad han vill och vart han ska. Han verkar vara på gång att ta det första klivet mot sitt mål snart. Runt omkring hans huvud dansar fjärilar.

Svärdet står för den mentala kraften och riktningen i livet, medan fjärilarna symboliserar förändring och till och med transformation. Att du får detta budskap på positionen för de fysiska och praktiska aspekterna i ditt liv, det vill säga jobb, hem, ägodelar och hälsa, innebär att du i tankarna går med förändringsplaner den närmsta perioden. Du nöjer dig inte riktigt med bara planer, utan börjar faktiskt också mentalt besluta dig om vad du vill uppnå. Denna vecka är därför bra att använda sig av för att göra mer detaljerade handlingsplaner innan du skrider till verket. Ibland kan det vara både spännande och kul att planera, och just nu får du in flödet här. Skriv listor, kontakta de människor du behöver komma i samspråk med och lägg grunden för det som snart kan bli realitet!

Din mentala aspekt

Knight of Swords

Här ser du i princip samma man och samma svärd som på din fysiska aspekt. Skillnaden här är dock att nu har mannen placerat sig på hästen och begett sig av i galopp. Han är redo med svärdet, på huvudet har han en rejäl hjälm med fjädrar och runt omkring honom flyger fortfarande förändringens fjärilar.

Din mentala aspekt handlar om både dina tankar och känslor. Kortet visar att du är fullt medveten om vad du vill och behöver ha för att kunna må bra i både tanke och känsla. Du är duktig just nu på att göra just det du behöver för att må bra. Eftersom svärdet dock representerar ditt intellekt vill jag ge dig rådet att inte glömma att stanna upp och känna efter också. Även om du har en plan för vad du behöver göra för ditt eget välmående kan det hända att dina känslor ändras snabbare än dina planer. Gör därför inget utan att först checka in med dina egna känslor för att kolla av om du fortfarande verkligen har samma behov. Känslor ska tillåtas att flöda igenom dig och komma och gå obehindrat för att du inte ska bygga upp några blockeringar inom dig- därför måste du tillåta dig att känna hela känsloregistret  och acceptera vad som kommer över dig just för tillfället. Om du lyssnar ordentligt på dig själv bygger du grunden för ett välmående som varar.

Din andliga aspekt

3 of  Wands

Detta kort visar en kvinna som står vid kusten och tittar längtande, nästan drömmande, ut över havet. Borta vid horisonten ser hon en välkomnande varm soluppgång. Där hon står med ryggen mot oss har hon placerat tre kraftiga stavar som står stadigt i jorden.

Rent andligt kan du känna en längtan just nu. En längtan efter en känsla av frid och harmoni och kanske tillhörighet till omgivningen och Universum. Det är lätt då att känna att man längtar TILL något, eller väntar på en period då den där sköna känslan ska kommam till en, men sanning är faktiskt att du redan har den känslan inom dig. Det visar bland annat de stabila stavarna i jorden på bilden. Du har redan grunden. Hur skulle du annars kunna känna igen den känsla som du har i din längtan? Den är inte bara ett minne från något du känt för länge sedan, utan den är så pass specifik att den med all säkerhet redan gror i din kärna som är du. Det gäller bara att kunna plocka upp den. För att göra det kan du kanske börja med att försätta dig i situationer av bara varnde. Kankse ägna dig åt sungazing, som denna kvinna gör, eller bara sitta still och lyssna till vågornas skvalp eller vindens sus i träden. Lägg ifrån dig alla skärmar, lämna alla måsten och ta dig en av de här stunderna som du verkligen behöver. Bara då kommer du i kontakt med det där som du längtar efter så mycket <3

Vill du ha en större läggning lagd enbart för dig? Bor du i Sundsvallstrakten? De kommande två veckorna kommer jag åter att befinna mig där, och du är välkommen att kontakta mig för att boka en tid.Ring mig på 0705-744894 eller maila mig på malin.kraft@intumind.se .

 

Allt gott!