Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 19

Vår första hela majvecka är här. Ljuset har hittat fram till oss både på morgnar och kvällar. En fullmåne kommer att finnas på himlen under torsdagen, och vi lever fortfarande i märkliga tider med social distansering och kanske oro för nära och kära. Vad säger korten en vecka som denna? Här får du allmänna råd ur tre aspekter från min gratis läggning som jag lägger ut varje vecka:

Din fysiska/praktiska sida

4 of Pentacles

En ung flicka har en kista full med pentagrammynt. Hon har en nyckel vid sin sida och är precis på väg att stänga och låsa kistan.

Rådet här är att hushålla med dina krafter både praktiskt och fysiskt. Det är inte så att du har fått slut på energi, du behöver bara tänka dig för vad du använder den till just nu. Se till så att du inte lägger på dig för mycket eller i din våriver planerar massor som du vill göra nu när våren kommit. Veckan kan vara perfekt för dig att träna på att sätta dina egna gränser. Var uppmärksam på var de verkligen går och respektera vad du behöver.

Din mentala/känslomässiga sida

XIX. The Sun

Två barn sitter på en gräsmatta med en fantastisk sol över sig. Fjärilar dansar runt dem och både pojken och flickan verkar vara helt uppslukade i känslan av där de sitter.

Underbart härligt att få detta kort på din känslomässiga aspekt! Det innebär att du kommer att erbjudas flera njutbara stunder. Tillfällen för dig att bara vara och känna på livet kommer att dyka upp och för dig gäller det bara att ta tillvara på dessa. Unna dig att stanna upp,, känna och insupa livet. Det viktiga i livet, det enda som egentligen existerar, är nuet. Framtiden och det förflutna spelar egentligen ingen roll. De finns inte just där du är för tillfället, så släpp dem. Insup stunden och njut av våren som finns i den!

Din andliga/spirituella sida

6 of Cups

En ung kvinna sitter som en dröm i en lotusblomma ovanför vattnet. Runtomkring sig har hon sex bägare fyllda med blommor och vatten som svämmar över. Gnistrande maskrosfrön flyger över hennes huvud, och det finns en känsla av flöde i hela kortet.

Det är fantastiskt att se hur korten hänger ihop denna vecka. Det första kortet pratar om att spara på dina krafter, det andra om att njuta av stunden och det goda i livet och detta tredje kort visar på ett härligt andligt flöde. Det krävs med andra ord att du saktar ner och stannar upp i nuet för att få kontakt med det andliga i och utanför dig. Gör du det kommer du att kunna känna hur du befinner dig i något större, hur livsenergin flödar och hur du är sammankopplad med allting annat i Universum. Det är här, i varandet, du får fatt i livets mening. Visst, du kan välja att stressa på och oroa dig för ditten och datten i framtiden, men i det tillståndet får du ingen ro. Se till att finnas där för dig själv. Var närvarande i dig själv. I det livsvalet kan du finna en känsla av oändlig expansion!

Jag hoppas denna läggning gav dig inspiration. Skriv gärna en liten kommentar med tankar.

Är du intresserad av att få en egen mer personligt inriktad läggning? Jag erbjuder tarotrådgivning både på plats på Helhetshälsan och på distans. Läs gärna mer här.

Ha en fin vecka och njut av våren och stunden!

low angle of pink flowering tree

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *