Ja, då är 2020 här på riktigt. Året har börjat med både en blå och en rosa himmel samt en tydlig måne i skyn. Det känns som en god början på ett helt fräscht år. Men här gör jag ju inte en läggning för ett år, utan endast för en vecka framöver. Och så här ser korten ut inför vecka 2:

Din fysiska aspekt

Six of Sacred Circles

Den här veckan får du ett riktigt fysiskt kort på denna aspekt,  vilket gör att det blir ganska lättolkat och inte skvallrar om så många fler bottnar. Six of Sacred Circles, eller sex i Pentagram som kortet vanligtvis kallas, berättar om att det kommer pengar eller någon form av materiella gåvor.  till dig eller din närhet. Här lovas någon form av rättvisa i fördelningen. Det som kommer kan därför vara till dig, men det kan också handla om att någon i din närhet som behöver det mer får ett extra tillskott av något slag.  Kortet kan tyda på en ekonomiskt framgångsrik period eller att du/någon du håller kär får ekonomisk eller materiell hjälp av något slag. Sexor brukar stå för tillrättaläggande av ojämlikheter , så åt vilket håll det än jämnas ut är det positivt.

Din mentala/känslomässiga aspekt

The Star

Stjärnan siktar högt, samtidigt som hon är förankrad både till jorden och vattnet. Det betyder att hon har fog för sina höga mål och har goda möjligheter att nå dem.

Trots att vi är inne på den andra veckan i januari nu, så står du fortfarande i ett läge där du funderar över långsiktiga och kortsiktiga mål. Hur vill du att detta år, och för all del detta decennium, ska vara och innebära för dig? Här får du ett peppande kort som säger att du ska sikta högt. Du tvivlar på din egen förmåga ibland, men du har mer kapacitet inom dig än vad du själv tror ibland. Tvekar du? Gör inte det? Om det känns rätt och det här är vad du vill göra – Go for it!

Din andliga aspekt

King of Swords

Kungen av Svärd står stabilt och ståtligt upp på något i vattnet och styr koncentrerat och medvetet med sitt svärd.

Vad gäller din andliga utveckling så verkar det som att du precis har bestämt dig för vilken väg du vill gå. Om inte är du väldigt nära ett sådant beslut. Djupt inne känner du vilken stig som är din. Därefter gäller det bara att vara fokuserad och målmedveten. Skapa rutiner, hitta någon att prata andlig utveckling med eller hitta sessioner att anmäla dig som kan hjälpa dig att fullfölja ditt andliga kall. Det känns som att du är på väg att ta klivet till att låta andligheten ta en mycket större del av ditt liv. Låt det ske!

Vill du veta mer om tarot? Läs mer vad jag har att erbjuda här.

Ha en fin vecka!