Ny vecka, nya kort. Se vad denna vecka har att komma med och vilka råd du får:

Din fysiska/praktiska sida

Five of Pentacles

Två kvinnor sveper sina kläder närmare sig själva som skydd  där de går i ett oväder som ser både kallt och stormigt ut. Ovanför deras huvuden ser du fem mynt i pentagram.

Här får du en liten förvarning om veckan som skall komma, men kortet kommer också med ett positivt budskap. Rent hälsomässigt kan det vara så att det känns lite tuffare än vanligt, men du får också veta att detta bara är för en tid. Snart kommer du att känna att det vänder igen.

Den vägledning du får här kan också appliceras på något praktiskt som sker på jobbet eller hemma. Kanske är det så att det sker ovanligt mycket trassel under veckan som kommer, men då ska du veta att det också bara är under en period- tids nog är allt som vanligt igen.

Din mentala/känslomässiga sida

VIII. Justice – Athena

Visdomens och strategins gudinna Athena tittar ut över vidderna. Hon har sin uggla på axeln och håller i sitt svärd som mer ser ut som någon form av slända att spinna med.

Gudinnan Athena brukar förknippas bland annat med rättvisa, och eftersom hon dyker upp på positionen för din mentala eller känslomässiga sida har denna rättvisa med ditt inre att göra. Temat handlar troligen om förlåtelse som skulle få dig att känna en större frid. Behöver du be någon om förlåtelse? Det här är i så fall en bra vecka att göra det på. Din ursäkt har en stor chans att tas emot väl, och tiden verkar vara mogen.

Har du själv något att förlåta? Jag rekommenderar dig starkt att börja jobba på det nu. Du ska inte förlåta för någon annans skull, utan för din egen. Förlåtelse gör att du kan gå vidare och slipper stå och trampa i samma gamla sår om och om igen.  Ett bra sätt kan vara att skriva ett förlåtelsebrev till personen du behöver förlåta. Du behöver egentligen aldrig skicka iväg det, utan dina ord ska skrivas för din egen skull. Det är din sinnesfrid vi pratar om här.

Din andliga/spirituella sida

0. Beginnings – Tara

Gudinnan Tara virvlar med dansande steg runt i bergen. Hon står för medkänsla och öppenhet. Hon tar sig själv och livet med en klackspark och denna vecka uppmanar hon dig att inspireras av henne i din andliga utveckling.

Kärlek och medkänsla är vägen för att kunna expandera andligt. Se hur kärleken redan finns inom dig. Du behöver inte kräva den av andra för du är fullständigt kapabel att frammana den själv. Att bemöta dig själv och världen i denna energi kommer att vidga dina perspektiv på mycket. Lyssna med ett kärleksfullt öra, tro andra om gott och se hur alla andra också i botten har en kärlek inom sig och en längtan av att få fatt i den.

Använd dig också av den klackspark som Tara erbjuder. Det finns ingen anledning att ta livet eller dig själv för seriöst. Att släppa in glädjen även i ditt andliga arbete brukar dessutom få det spirituella att lyfta. Ta en dag i taget och säg ”ja” till glädjen!

Är du intresserad av att få en egen personlig läggning kring din personliga utveckling? Jag gör läggningar både på plats på Helhetshälsan inne i Stockholm samt på distans. Boka redan nu. Du är varmt välkommen!