En läggning ute bland styvmorsvioler, som är några av mina favoritblommor. Jag hoppas råden kan hjälpa dig under veckan som kommer.

Din praktiska och fysiska aspekt

Five of Swords

Det första kortet i veckans stjärna ligger i mitten. Från den positionen får du guidning kring hus, hem, jobb och allt fysiskt och praktiskt du gör i ditt liv. Ibland kan kortet också säga något om hur du ska till vara på din fysiska hälsa. Det här är det handfasta kortet i läggningen, det som vetenskapen kan mäta eller undersöka, och det som du, jag och andra kan se utifrån.

En ung samuraj är på väg bort ifrån ett rum. Med sig har han två svärd. Bakom honom har han lämnat några svärd på golvet.

Ibland behöver du prioritera rent praktiskt. Du kan inte ta dig an allt. Den här veckan gör du klokt i att inte säga ”ja” till allt som erbjuds och kommer i din väg. Du kan inte vara överallt på en och samma gång. Gå enbart på sådant som verkligen lockar eller som du känner vore bra för dig. På så sätt kan du hushålla med din energi och orka.

Din känslomässiga aspekt

XVII. The Star

Kortet för din känslomässiga aspekt ger dig råd angående dina känslor, ditt undermedvetna och de behov som vilar i botten av dig själv. Hur du mår psykiskt är tätt sammankopplat med både dina tankar och ditt fysiska mående. De påverkar varandra åt båda håll. Det gäller även det andliga. Därför är det fint att verkligen lyssna på känslorna. De pekar på hur hela systemet mår.

En naken kvinna står under stjärnorna. Särskilt en stjärna, Polstjärnan lyser starkt. I händerna har hon kärl som hon använder för vattnet som hon står med ena benet i.

Stjärnor står för drömmar och att sikta högt. Vattnet symboliserar känslor. Om vi slår ihop dessa aspekter på denna position blir budskapet tydligt. Det gäller för dig att känna efter vad du verkligen vill nu; därefter kan du sikta högt. Du har förvisso många drömmar och mål, men vilka av dessa är förankrade inuti dig och vilka är bara tankemodeller? Det kan du ta reda på genom attfråga dig var energin finns i form av känslor. Det som låter fint men inte känns särskilt bra är inget för dig att sträva efter.

Låt inte dina tankar få tänka sönder dina innersta drömmar. Tankar kan vara experter på att kritisera, förminska och förvanska. Det är dina känslor du ska följa. Hur längtar du efter att må, och vilka drömmar tar dig i den riktningen? När du hittar svaret till det har du också svaret på vilken väg du bör ta härnäst.

Din mentala aspekt

Princess of Sacred Circles

Din mentala aspekt handlar om dina tankar, dina sociala masker och roller samt de mönster du har anammat för att kunna förhålla dig till dig själv och det som finns runt omkring dig. Det kan till exempel handla om överlevnadsmekanismer som härstammar från din tidiga barndom och som du fortfarande bär med dig trots att du kanske inte behöver.Eller din inre kritiker som förvisso har en roll i att få dig att anpassa dig till din omgivning, men som också begränsar och till och med kan få dig att må dåligt.

En ung kvinna i vackert vävda sjalar sitter med sitt barn i famnen.  Bakom henne hänger ett knippe med majs och en gobeläng som ska symbolisera ett pentagram.

Det här kortet ger sköna, jordnära och moderliga energier. Som det förra kortet sa; det är inte med tankarna du ska tänka stort nu utan med känslorna. Den mentala delen av dig kan du använda dig av för att planera och tänka på saker som är mer nära dig. Dina

Din andliga aspekt

Seven of Staves

Den andliga delen av dig är den som är oändlig i både tid och rum. Den är den som kan ge dig kontakt med alla tider, alla energier och entiteter samt det gudomliga och svårbeskrivbara. Vi är alla spirituella varelser. Inneboende i oss finns också alltid en strävan efter att expandera andligen, och det sker för de flesta av oss både omedvetet och automatiskt. Men om vi medvetandegör vår inre förmåga och längtan efter att växa andligen kan vi nå nya höjder så mycket snabbare. Vi kan också observera vad som sker på ett helt annat sätt och därmed fånga våra andliga upplevelser i stunden.

En person sitter vid ett altare i ett egyptiskt tempel. På båda sidor av honom står stora avbilder av gudarna, och framför honom skiner ett starkt ljus som han får ta del av. Han håller upp händerna i en gest som vittnar om att han tar emot, känner och tar in energierna.

Titta på bilden och ta in den ordentligt. Visst talar den av sig själv? Här ser du någon som sitter med en djup andlig upplevelse och bara hänger sig åt den. Den är så stark att den bara inte går att missa.

Normalt sett brukar jag prata om att den andliga upplevelsen kommer inifrån oss själva och att vi egentligen inte behöver söka så mycket utåt. Den här veckan tar jag tillbaka det lite. För det vackra och det magiska där ute är extra påtagligt just nu. Kanske har det att göra med att försommaren har kommit till oss och att det finns så mycket att förundras över där ute? Oavsett vad så finns det oerhört mycket att ta inne med alla sinnen, även de som inte är kroppsliga. Det är bara att ta emot. Det kan till och med hända att Universum spelar dig i händerna just nu och du känner att du får gåvor i form av till exempel synkronicitet. Håll dig öppen. Tillåt dig själv att se alla mirakel där ute. Och njut av hur stor och fantastiskt vår värld faktiskt kan vara.

Nyfiken på mer?

Jag hjälper dig gärna med en personlig läggning där vi tittar på utmaningar, utvecklingspotential och olika kvaliteter inom dig. Tarotkorten är djupt symboliska och är uppbyggda både efter livers gång och efter en den inneboende utvecklinspotential vi har. Boka tid hos mig.

Jag tar även emot dig för Healing och Zen Coaching. Kontakta mig gärna.

Kram och ha en fin vecka!

/Malin