Blogg

Råd för v. 21

Kroppen

Knight of Arrows – Hawk

Höken har kontroll över sig själv och sitter på en gren högt upp i ett träd för att få perspektiv över sin tillvaro. Där hon sitter ser hon dels att det finns klarhet bakom molnen och dels åt vilket håll det vore bäst för för henne att flyga vidare för tillfället.

Det samma gäller för dig. Se till att du får perspektiv på tillvaron innan du tar nya beslut. Den här veckan är bra just för att lägga upp nya praktiska planer både vad gäller jobb, hem och fysisk hälsa. Innan du tar ett slutgiltigt beslut kan det vara bra att göra just som höken- om du tar reda på fakta, hur landet ligger, kommer dina beslut att bli mycket bra. Åt vilket håll blåser det? Kan du utnyttja vinden för att få luft under vingarna? Finns det moln som skymmer sikten för dig? Kan du runda dem eller flyga åt andra hållet för att få en klarare vy?

Själen

Nine of Vessels – Generosity

Ett riktigt härligt och flödande kort för din själ. Nio överfyllda bägare varifrån du kan fylla på dig själv med energi och låta kraften spilla över på andra. Ju mer du får fart på flödet, desto mer kommer dina bägare att fyllas på. Det som flödar inom dig är ren kärlek, och det kan man aldrig sprida för mycket av för den tar aldrig slut. Så släpp på spärrarna, håll inte igen. För håller du emot skapar du spärrar och blockeringar inom dig själv och stryper flödeskanalen i första hand till just dig själv. Du är värd all kärlek i världen, så släpp på spärrarna och låt det flöda. På så sätt kommer du att få en fantastisk vecka!

Anden

King of Arrows

Kungsfiskaren glider graciöst över vattnet, lugn, fokuserad och redo för att dyka ner i vattnet för det den behöver.

I ditt fokus finner du din andlighet. Du påminns här om att försöka hitta flöde i arbetet. Om du pysslar med något krativt skapande kan det vara en väg just nu. Måla, skriv, dansa eller skapa på det sätt som just du älskar. Där, när du är som mest uppslukad och bortkopplad från omgivningen, finner du något dyrbart. När du är i en känsla av att tid och rum försvinner- då är du i kontakt med livet essens. En högst andlig upplevelse!

Kungsfiskaren är ju också redo att dyka ner i vattnet, känslorna, om det behövs. Fågeln ger dig ytterligare en uppmuntran här- var redo att undersök dina känslor. Särskilt om du hamnar i någon sorts blockering i ditt arbete kan du fråga dig varför. Observera, se mönster men döm dig inte. Låt saker få vara som de är, låt dina känslor få finnas och flöda igenom dig. Om du bara observerar släpper de, men om du stannar i ältande stannar också dina blockeringar kvar. Du måste ge tillåtelse att släppa, för du är ju flöde!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *