Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 22

Vi har hamnat i slutet av maj, och äntligen ska vi få lite värme, enligt väderleksrapporten. Det börjar prunka runtomkring oss, men samtidigt lever vi en tid som kan vara påfrestande. Hur skulle du kunna förhålla dig för att kunna må så bra som möjligt denna vecka? Korten ger dig råd:

Beskrivning saknas.

Din fysiska/praktiska aspekt

Nine of Bows – Respect

Mittenkortet står för din fysiska och praktiska aspekt. Här får du råd rörande handfasta ting som jobb, fysisk hälsa och hem. Den här veckan dyker nio i pilbågar, det vill säga nio i stavar, upp här. En druid som ser rätt så vildsint ut tittar fram bland buskarna. Han har pilbågen redo och har byggt sig någon form av hydda med stavar i skogsgläntan.

Med det här kortet får du ordet respekt. Du behöver tänka på att respektera dig själv och dina egna gränser den här veckan. Det här är en tid då det kan vara mycket på gång, och därför är det viktigt att du inte tar på dig mer än du orkar. Tänk också på hälsoaspekten av dig själv. Lyssna på din kropp och se till att vara försiktig vad gäller smittorisk och/eller annan sjukdom den här veckan. Du behöver finnas där för din ork och för din kropp. Ta hand om dig själv lite extra!

Din känslomässiga aspekt

Two of Stones – Challenge

Längst nere till vänster har du känslokortet. Det berättar för dig vad du kan tänka på angående ditt inre känsloliv just nu. Två harar står på bakbenen här. De ser ut att slåss, men med öronen uppåt förstår man att det inte är så farligt. Det handlar mer om att de utmanar varandra, och medan de har full fokus med ögonkontakt behöver de kunna balansera tillräckligt väl för att kunna hålla sig uppe på bakbenen.

Ja, känslomässigt verkar det som att du får förbereda dig på en balansakt här. Du vet vad du behöver för att kunna må bra, och nu är det dags att se till at du låter dig själv få just det. Genom att balansera upp dina hektiska dagar med nedvarvning, stress med meditation eller oro med avslappnande skogspromenader ser du till att hålla dig på banan känslomässigt. Det går ingen nöd på dig, men du kan känna dig lite extra skör i dagarna. Prioritera självkärlek och driv inte dig själv för hårt. ♥

Din mentala aspekt

7. The Archer

Här har du kortet som handlar om dina tankar och ditt intellekt. En bågskytt fokuserar framåt på sitt mål och är på väg att med full kraft skjuta sin pil dit hon siktar. Bakom sig har skytten två trogna följeslagare i skepnad av irländska varghundar.

Intellektuellt är du på gång. Du befinner dig precis på gränsen av planering och aktivitet. Här får du uppmuntran att hålla fokus. Du vet vad du vill, dina planer ser bra ut. Kanske är det dags att börja handla nu? När du väl tar steget kommer allt gå framåt med en väldig fart. Det kan till och med vara så att du tycker saker och ting går lite för fort, men då kan det vara bra att komma ihåg att det var du själv som satte bollen i rullning. Du vill det här.

Din andliga aspekt

11. The woodward

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang. Här kommer du i kontakt med varandet och kanske om varför du är här på jorden just nu. Kortet som visar sig för dig här är the Woodward. Han är en man med lugn och styrka som dricker ur sin bägare och som i sällskap av sin vän lodjuret blickar ut över slätten.

I en vanlig lek heter detta kort ”Styrkan”. Den symboliserar inre kraft och lust och pekar på att andligt arbete inte behöver vara så allvarligt och tråkigt. Om jag inte minns fel så fick du ett liknande budskap förra veckan. Det finns ibland en tro på att andlighet innebär att man måst späka sig själv och prioritera bort sådant som man tycker är roligt i livet. Det kan inte vara mer fel. Du kan bejaka både lust och glädje i din spiritualitet. Kortet uppmanar dig att experimentera med detta. Universum är oändligt och du behöver inte följa några speciella pekpinnar eller dogmer. Följ i stället din ande ditt den vill leda dig. Gläds åt din frihet och njut av expansionen!

Vilka tankar och känslor väckte denna läggning hos dig? Skriv gärna en kommentar.

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Jag tar emot både på plats och på distans nu. Kika gärna på mina tider via boka-knappen.

Kram och ha en fin vårvecka!

2 reaktioner på ”Råd för v. 22

  1. Varje kort pratade direkt till mig och den situation jag befinner mig i! Tack för pushen framåt och att det är dags att sätta igång 🥰

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *