Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 22

I skrivande stund sitter jag i köket med ett regn som smattrar utanför. En härlig och hemtrevlig känsla sprider sig. Korten ligger utspridda på bordet och bildar veckans råd vad gäller dina tre olika aspekter kropp, själ och ande:

Kroppen

The Magician

Magikern har alla verktyg framför sig på bordet, han har kontakt med både det praktiska och det andliga, vilket man ser genom att han pekar ner på jorden med den ena handen och höjer en stav mot himlen med den andra.  Han får mycket gjort och fixar det mesta, och är på så sätt mycket bra att få just på positionen för kroppen, din fysiska aspekt.

Trots att du kanske har mycket omkring dig just nu kommer du att kunna bibehålla en känsla av kontroll den här veckan. Det här underlättas om du försöker vara lite mer strukturerad än vanligt. Att göra-listor hjälper dig och ger en härlig känsla när du kan bocka av något du precis avslutat.

Magikern innefattar också att du gärna tar på dig arbetsuppgifter just nu, och du gör dem bra, men ett litet varnande finger kan sättas upp här- ta inte på dig mer än du behöver. Det är lätt att det blir för mycket, och även om det rullar på smidigt på jobbet och hemma den kommande veckan är det möjligt att arbetsuppgifterna hopar sig och sträcker under ett längre tidsspann än så. Var rädd om dig vad gäller arbetsbördan.

Själen

Ten of Cups

Här har du verkligen ett glädjefyllt kort. Kvinnorna är på väg över bron till ett hem som är ett slott, och regnbågen spänner majestätiskt över himlen. Kortet visar definitivt på ljusa utsikter och planer.

De närmaste sju dagarna verkar kunna vara harmoniska och glädjefyllda. Du har alla chanser att kunna känna dig trygg i dina närmsta relationer. Någonstans i dig sprids ett lugn och en nöjdhet som du snart kan känna i hela kroppen. Denna harmoni som du utstrålar smittar av sig på din omgivning, och det kommer att vara en riktigt härlig känsla att veta om att du faktiskt är en glädjespridare för andra under denna period.

Anden

Four of Staves

Ett par som ser varandra djupt i ögonen, som är välbärgade, har rikligt med frukt på bordet och fyra stabila pelare bakom sig. Även här har du ett harmoniskt kort som visar på välmående.

Alla våra aspekter hör ihop, och när vår själsliga aspekt, som bland annat innefattar känslor och tankar, fungerar bra följer den andliga aspekten oftast med av bara farten.  Det verkar vara precis vad som kommer att ske denna vecka. Du har lättare för att komma ner i meditation, att släppa dina tankar och befinna dig i varandet denna period.  Det här är en perfekt balans gentemot Magikern i kroppspositionen, där det faktiskt är en hel del att göra. Att planera in egentid för till exempel dans eller meditation hjälper dig. Mitt råd till dig är att ta vara på flödet som finns just nu. Go with the flow och njut av känslan att bara vara, för du kommer att må så bra av det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *