Blogg

Råd för v. 23

Veckan som kommer är lite speciell. Vi har både pingst, kortvecka, och en nymåne som väntar de närmsta dagarna. Den första sommarmånaden har precis kommit och det växer så det knakar runtomkring oss. Det är högst troligt att allt detta kommer att påverka våra förutsättningar denna vecka, men låt oss se vad korten säger:

Kroppen

Page of Vessels – Otter

Det som vanligtvis är en page i bägare, en knekt, är på detta kort en utter. Det är en härlig liknelse eftersom utterns hemmaelement är just vatten, som symboliserar känslor. Uttern har ännu inte hoppat i ännu, men han kommer att göra det snart och när han gör det kommer han formligen att älska det!

Kortet råder dig att inte tveka vad gäller att starta något nytt i din fysiska tillvaro de närmaste dagarna. Detta gäller såväl träningsplaner som projekt både hemma och på jobbet. Detta tips stämmer överens med var månen står just nu, för när månen är my brukar man just säga att det är perfekt att starta nya saker. Ta fasta på det, din lust att förändra och förnya ditt leverne och din omgivning ligger helt rätt i tiden. När du väl startar kommer allting att flyta på bra och du kommer troligen också att njuta av det.

Själen

Ten of Stones – Home

Här hittar du ett stabilt kort. Du ser ut genom en öppning i sten och framför dig har du ett hemtrevligt hus med en stor stadig ek i bakom sig.

Kortet implicerar att just nu har du hittat hem känslomässigt. Du får tillfälle att vila i dig själv. Ta vara på det och utnyttja de möjligheter som läggs framför dig. Ruscha inte framåt i onödan, utan se till att vänta in dig själv. Det är så skönt att faktiskt låta all oro och alla negativa tankar att bara få försvinna bort och istället ägna sig åt att få vara i nuet en stund. Gläds åt allt som händer runtomkring dig, det är du värd.

Anden

Ten of Bows – Responsibility

Det här kortet visar på hårt fokuserat arbete med ett mål och ett syfte. En person bär på en börda. Han vet var han ska gå med sitt knyte och varför. Han är också fullständigt medveten om att han kommer få lön för sin möda, vilket gör att detta är ett positivt kort.

På den här positionen får du lite pepp den här veckan. Ge inte upp. Fortsätt att arbeta mot ett andligt välmående. Det här kan du göra på så många sätt, och just under denna period hjälper stabiliteten på din själsliga sida dig att nå dit du vill. Det blir lättare för dig att observera dina egna tankar och reaktioner, att inte falla in i draman och att få en känsla av att du är i varandet och ett med allt annat i Universum.

Du är på rätt väg. Släpp inte taget. Fortsätt som du gör!

2 reaktioner på ”Råd för v. 23

  1. Så mitt i prick och ändå är inte korten lagda för just mig. Håller på att starta upp ett större projekt, borde vara känslomässigt nedbruten men det känns helt ok och jag jobbar intensivt på ett rikare andligt och stabilt liv. Tack för dina ord som jag verkligen behövde för att inte fastna i tankarnas drama.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *