Denna förmiddag prydde jag min läggning med vackra gräslöksblommor. Skönheten finns överallt där ute just nu. I smått som stort. Det gäller bara att se det.

 

Din fysiska och praktiska aspekt

II. The High Priestess

Vi börjar som som alltit med kortet i mitten, som säger något om det praktiska och fysiska i ditt liv. Här kan du få råd om fysisk hälsa, jobb, hem och jordnära praktikaliteter som behöver ordnas med.

En prästinna står i sitt stentempel. Hon håller armarna upp mot himlen, där stjärnor och en nymåne lyser. Framför sig har hon en bok med ett pentagram på.

Följ din väg. Känn inåt vad du vill göra när det kommer till praktiska planer. Känn också in vad din kropp behöver och lyssna på dina egna signaler.

Nu är inte tiden att dansa efter andras pipa. Den här perioden behöver du istället verkligen ta makten över din egen tillvaro. För kom ihåg att det är du som bestämmer över den. Om du upplever att andra styr dig ska du påminna dig själv att det är också ett val du har gjort själv.

Du är din egen prästinna. Äg din egen storhet i alla val den här veckan.

 

Din känslomässiga aspekt

Princess of Swords

Nere  det vänstra hörnet finns platsen som berättar om dina känslor. De ger dig ledtrådar till vilka behov som längtar efter att bli hörsammade inom dig, och på vad ditt undermedvetna vill säga. För att uppnå en balans i livet är det av vikt att du både lyssnar på dina känslor och försöker förstå vilka behov som finns bakom dem.

En ung kvinna står barfota på stenar på marken. Runt omkring henne växer vårblommor. I handen håller hon ett nedåtriktat svärd som hon tittar på. Vinden sveper i hennes mantel som är blå, liksom resten av hennes klädsel.

Den här veckan är en fin tid för självreflektion. Vad drömmer du om och vad vill du uppnå? Något nytt verkar gro i dig, och det är bra om du tar dig tid att välkomna denna nya känsla och vilja inom dig. Ge den näring och se vad den vill göra. Tnk gärna kreativt.

Du befinner dig i starten till något nytt, och det kan du känna i hela kroppen. Njut av känsla och gör dig redo. Just nu är du i en mental och känslomässig förberedelseperiod, men nytt kommer. Var så säker.

Din mentala aspekt

Seven of Wands

Din mentala aspekt handlar om dina tankar, dina föreställningar om livet och även om sådant som ditt superego kämpar med vad gäller borden, måsten och samhälleliga normer.  Vi behöver vår mentala sida på många sätt och vis, men ibland sätter den käppar i hjulet för oss också. I dagens samhälle tänker vi ofta alldeles för mycket, och denna aspekt får inte ta över på bekostnad av våra övriga inre aspekter. Balans är viktigt här.

En soldat står högst upp i en borg. Han har sin hjälm på sig, men i övrigt finns ingen rustning på. Några spjut står som ett hindrande stängsel gentemot andra som vill komma upp. Han håller även en käpp i handen som han använder sig av för att mota bort dem som han ser som inkräktare.

Ditt försvarssystem är lite extra aktivt den här veckan. Det kan vara så att du känner att du måste försvara dig i ord på grund av upplevda anklagelser mot dig, men det kan också vara så att andra runt omkring dig bara blir lite för mycket just nu och du behöver få lite mer space.

Jag får dock en känsla av att kortet vill att du ska sänka garden. Att befinna sig i ett kamptillstånd när du egentligen inte behöver göra det tar alldeles för mycket på dina krafter. Mycket av det som du känner hotar dig är bara tänkta hot i ditt huvud. Ingen vill dig egentligen illa. Om du kan slappna av i det och låta alla andra ta ansvar för sina egna tankar och åsikter får du mycket större möjlighet att vara i dig själv och växa därifrån.

Vänd dig bort från det du upplever som störande och njut av utsikten istället. När du kan slappna av i dig själv kan till och med andra få tillåtelse att stå och njuta av samma utsikt utan att du kommer att störas av det.

Din andliga aspekt

Eight of Wands

Sist ut har vi kortet för din andliga aspekt. Äkta andlighet kommer inte utifrån. Det har ingenting att göra med att se in i framtiden, kunna avläsa andra eller prata med andar. Det är alldeles för lösryckt och grunt. Jag syftar istället på det som finns inuti dig samtidigt som det är obegränsat och oändligt. Det handlar om att kunna känna kontakt med allt, att se mening och tillhörighet i vad som är och att kunna bli ett med övriga världen. Andlig expansion börjar inom dig, men sträcker sig samtidigt utanför vad du är. Du är ett, men du är också allt på en och samma gång.

En ledigt klädd man står på en gräsbeklädd höjd. Han har åtta spjut som står i marken. På kortet har han precis tagit det ena spjutet, som han nu kastar ut över vidderna.

Som jag skrev så startar din andliga resa inuti dig själv. Nu får du dock ett kort som handlar om att utvidga din andlighet och ge av den ute i världen.

Allt du gör, säger och utstrålar smittar av sig i form av energier på omgivningen. Tänk därför efter vad du sänder ut. Du kan göra den här världen till en bättre plats enbart genom att vara i kontakt med det andliga inom dig och sprida dina egna energier.  Är inte det fint och enkelt?

Du behöver egentligen inte sträva efter att uppnå något särskilt. Det räcker att du är den du är när du är som bäst, och på så sätt blir du en förebild för andra. Du lyser precis som du är!

Tyckte du om min läggning?

Lämna gärna en kommentar till mig. Och boka en egen tid för en individuell session. Jag har lediga tider den här och näst avecka. Du är varmt välkommen till mig på Living Room i Stockholm. Där erbjuder jag både Zen Coaching, Healing och Tarot. Allt för ditt andliga, känslomässiga och fysiska välmående.

Kontakta mig om du har några frågor.

Ha en fin vecka!

/Malin