Nu har vi haft några riktigt varma sommardagar, i går kväll kommer det rejält med regn hemma hos mig. Sommaren har kommit med det bästa den kan ge, och vi kan välja att njuta av Moder Jords ymnighet så mycket vi vill. Vad veckan som kommer har att erbjuda har jag lagt nya tarotkort för. Budskapet som kommer upp ska jag försöka förmedla till dig nedan:

Kroppen

2 – The Seer

En bild på en schamansk kvinna som har ett kar med vatten där hon kan se och ha överblick över tid och rum. Ändå blundar hon, för egentligen är det inom henne själv som hon får den bästa överblicken. Hon litar på sitt eget, står stadigt i sig självt och sänder ut en trygghet som gör att andra litar på henne och gärna vill vara runt henne.

Du kan vara The Seer den här veckan. Du har kontroll över din situation vad gäller allt praktiskt. Även om det är mycket omkring dig kan du på ett strukturerat sätt ha ordning på vad som behöver göras härnäst. Du planerar bäst din tid själv, men kom i håg att inte ta på dig för mycket. Delegera gärna. Kanske kommer du att bli förvånad hur lätt det går att få folk att vara villiga att hjälpa till?

Själen

Seven of Bows – Clearence

Clearence på svenska betyder rensing, att man tar bort allt onödigt, allt som är gammalt och som man inte behöver längre. Du får det här kortet på själspositionen den här veckan, vilket innebär att en mental och känslomässig rensning vore något som skulle göra dig gott just nu. Vad en sådan rensning kan innebära beror på var du befinner dig just nu. Det kan till exempel handla om att du behöver bryta gamla tankemönster, göra dig fri från destruktiva relationer eller hitta nya vanor som hjälper istället för stjälper på din väg mot ett mer holistiskt och autentiskt liv.

Kortet vill påminna dig om att du personligen alltid gör dina egna inre vägval i livet. Du målar själv din inre karta. Vilka tankar och vilka förhållningssätt hjälper dig att må bra? Behåll dem. Vilka är mer destruktiva och får dig att må sämre? Gör dig av med dem på något sätt, hitta ett ett annat sätt att förhålla dig till livet på. Känns detta svårt och näst intill omöjligt? Börja med den känslan och observera dig själv när du hamnar där. För den känslan i sig är bara en känsla och inte egentligen verklighet. Nu är det dags att ta över styråran för ditt eget liv. Lite i taget så gör du framsteg. Rensa i din själsliga aspekt i livet, renovera ditt inre och du kommer att få ett känslolandskap som känns både friskare och fräschare. Det är du verkligen värd!

Anden

Nine of Stones – Tradition

Här har du ett riktigt stadigt kort. Mannen på bilden sitter stabilt och har 9 höga pelare bakom sig, pelare som han själv har rest upp i en formation som han själv har valt. Där han sitter kan han känna sig riktigt nöjd med vad han åstadkommit och njuta av skörden av sin egen frukt. Det som gäller nu är att vårda det som redan är skapat på ett sätt så att det blir bestående.

Du har kommit ganska långt på din andliga resa, och det är helt och hållet din egen förtjänst. Nu gäller det att hålla i och fortsätta på samma spår som du har börjat. Glöm inte bort att avsätta tid för din egen andlighet. Se till att du får stunder där du kan meditera eller bara vara på andra sätt. En rutin för andligt välbefinnande är A och O. Lycka till!