Bland doftande schersmin i en närmast exotisk värme ger jag dig läggningen för veckan. Läs den på ditt sätt. Det är en allmän läggning, men som individ kommer du att läsa den såsom du behöver och ta fasta på det som är viktigt för just dig. Jag sätter min tillit till synkroniciteten. Du läser denna läggning på det sätt som är menat just för dig just nu.

Din fysiska och praktiska aspekt

Queen of Swords

Startkortet i mitten står för det fysiska och praktiska i ditt liv, de mer jordnära aspekterna. Här får du råd gällande jobb, hem eller fysisk hälsa, beroende var du befinner dig för närvarande, och vad korten tycker att du bör fokusera på.

Svärdsdrottningen står majestätiskt klädd i vitt. Hon håller blicken högt, precis som svärdsklingan pekar uppåt. Det finns ett lugn och en klarhet över henne. Som om hon redan har bestämt sig för något.

Den här veckan är du den där drottningen både på jobbet och hemma. Du har satt upp tydliga mål för dig själv, och kanske också för andra. Du har kontroll över många områden i ditt liv, och vet vad som måste göras. Det finns en beslutsamhet i dig som andra gör bäst i att lyssna på. Struktur och mental skärpa hjälper dig att hålla ordning på saker och ting.

Din känslomässiga aspekt

10 of Swords

Längst ner till vänster finns kortet som handlar om dina känslor. De måste få ta sin rättmätiga plats, för om vi försöker trycka ner dem stänger vi även kontakten till oss själva, och det kommer att märkas i alla aspekter inom oss. Vi behöver tillgång till hela vårt känsloregister för att förstå vad vi behöver i livet. De är våra vägvisare till ett helt liv.

En kvinna står nedlutad på alla fyra på en karg strand där vågorna slår in mot stenarna. Över sin rygg har hon 10 svärd, som ger intrycket av att hon inte kan resa sig upp. Kortet är mörkt, vilt och känns kallt.

Vad händer inuti dig just nu? Känslomässigt verkar du vara rätt så slutkörd och ha en hel del att bearbeta. Låt det bara vara så. Forcera ingenting. Det är i motståndet och kampen som smärtan finns. Om du istället låter din känslomässiga dipp få guida dig i vad du behöver så kommer det inte att göra lika ont. Du behöver få hämta andan och få vara ledsen eller arg eller vad det nu är för känslokvalliteter som dyker upp. Var tillåtande mot dig själv. Det här är ett tillfälle att ge dig lite extra kärlek.

 

Din mentala aspekt

Knight of Pentacles

Din mentala aspekt handlar om dina tankar och ditt superego. Kortet ligger längst ner till höger från oss sett, och det berör dels  ditt intellekt, men också dina tankemönster och sociala strukturer. Din mentala sida påverkar hur du mår både fysiskt och psykiskt åt både det positiva och negativa hållet.

En ung riddare sitter still på sin häst. Han håller ett stort pentagram i famnen. Hans rustning och hästens detaljer är välputsade och ser ut att skina.

Dina tankar är stabila och en tillgång för dig den här veckan. Det är skönt eftersom du känslomässigt kan vara lite låg, för då har du din mentala sida som kan stötta och strukturera upp. Mentalt finns där också ett lugn. Du behöver inte skynda iväg någonstans utan kan vara precis där du är. Du har resurser som du rent tankemässigt kan ta till vid tider som dessa, och med hjälp av dem blir du bara ännu mer stabilare och får en erfarenhet som tar dig ett steg närmare visdom.

Din andliga aspekt

5 of Pentacles

Det översta kortet är sist ut. Men det är inte minst bara för det. Det vill berätta för dig om din andlighet; det som på något sätt är större än dig själv och som kopplar upp dig med allt som finns. Vi är alltid ett med Universum, men medvetenheten och känslan av Oneness finns inte alltid där. Den behöver vi träna på och ständigt påminna oss om.

En tiggare står utanför ett köksfönster. Hon håller en tiggarskål i sina båda händer och se ut att be om allmosor. Där inne, bakom fönstret, ser man att det är varmt och gästvänligt, men ute, där personen står, är det mörkt kyligt med små snöflingor som faller.

Det är inte lätt för dig att koppla upp dig så att du känner dig som ett med Universum just nu. Du kan känna dig avstängd och bortkopplad, nästan lite ensam i världen. Deppa inte ihop för det. Vi är många som åker berg och dal-bana i vår andlighet, och ibland kommer det sämre perioder. Den här veckan finner du styrkan i både din praktiska och din mentala aspekt, och kanske finns det en mening med det också? Det behövs även läggas fokus där emellanåt. Tids nog känner du den där andliga kopplingen igen. Var sak har sin tid och det finns ingen anledning för dig att pressa dig för hårt.

Lycka till!

Vill du gå djupare?

Tarot för mig handlar om inre personlig utveckling och inte om yttre ting. När du bokar en tid hos mig kommer du för en session som kan ge dig personlig utveckling. Du är välkommen att träffa mig för en psykologisk Tarotsession där vi går igenom ditt liv ur olika aspekter på ett djupare plan.

Jag erbjuder också Zen Coaching, där du får möjlighet att upptäcka ditt eget varande och djup. Här kan du expandera både andligt och själsligt. Den här samtalsformen är enormt expanderande, så var beredd på en spännande inre resa.

Kontakta mig om du är intresserad av sessioner på distans eller utomhus.

Jag håller till på Livingroom i Stockholm i två veckor till. Därefter har jag sommarlov ifrån Stockholm, även om jag inte helt tar ledigt. Läs mer om vad jag har att erbjuda dig i sommar.

Du är varmt välkommen!