Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 27

I veckan som kommer går vi in i juli månad. Vi är därmed inne i Sveriges stora semestermånad. Vi kommer också in i en mörkermåne om några dagar. Vad säger korten att veckan har att erbjuda? Här kommer veckans läggning:

Kroppen

Six of Sacred Circles

Positionen för kroppen handlar om de fysiska aspekterna av ditt liv. Det kan gälla din fysiska kropp vad gäller hälsa, träning och kost, men också ha med praktiska ting som hem, jobb och pengar att göra. Six of Sacred Circles, eller Pentagram som de flesta lekar kallar det, har med just pengar och ägodelar att göra.

På bilden ser du ett träd där det hänger pengapåsar. Det går fotspår både till och från trädet. Budskapet handlar just om det ekonmiska flödet och vill säga att livet handlar om att både ge och ta. Det kan hända att en viss oro gällande pengar eller andra tillgångar kommer till dig under denna sjudagarsperiod, men då påminns du här om att du har allt du behöver. Inget du verkligen behöver ska egentligen fattas dig. Känn istället tacksamhet för det du har, för på så sätt blir det lättare för dig att finnas i flödet som går upp och ner. Du behöver inte oroa dig.

Själen

VIII. Justice

Här har du Gudinnan av Rättvisa sittandes på en tron. Hon har ögonen täckta, för detta handlar om en inre känsla av rättvisa.  Självaste lagtavlorna har hon lagt på golvet, vid sidan om sig själv. Hon väger för och emot i varsin hand och hon sitter med domens svärd i knät. Lägg också märke till att hennes ben faktiskt är fastbundna- och hon kan inte röra sig från sin dömande position.

Du har fått detta kort på platsen för Själen, eller rättare sagt ditt mind där tankar och känslor sitter. Det kan hända att dina tankar upptas av rättvisetänk mer än vanligt just nu. Kanske känner du att du är eller varit orättvist behandlad och drömmer innerst inne om upprättelse. Kanske tänker du dömande tankar om andra. Du behöver observera dig själv just nu och se till att du inte faller in i grubblerier med stänk av bitterhet- självaste mörkermånen gör att du kan vara extra introspektiv just nu, samtidigt som semestertider ofta också är den tid då vi hinner ikapp i tankarna och börjar fundera kring våra liv.

Kom ihåg att en dömande hållning aldrig är en särskilt bra väg att gå, oavsett om det är dig själv eller andra du dömer. Förlåtelse är istället det enda sättet att kunna gå vidare och få bort det som binder rättvisans ben samman. Genom att förlåta dem du tycker gjort dig orätt frigör du främst dig själv. Jag vet att förlåtelse kan kännas oerhört svårt i vissa faser av livet, men det räcker att börja med att önska att kunna förlåta och sedan ta det därifrån. Försök att utgå från kärlek i dina tankar, både till dig själv och andra. I kärlek behövs inga domar.

Anden

Queen of Staves

Här har vi drottningen som ständigt har kontakt med sitt eget växande, som ägnar sig åt att observera sig själv och som tar in energier med alla sina sinnen.

Du kan vara denna drottning denna vecka. Dina andliga sida är lätt att få tag på just nu. Ett förslag är att göra som denna kvinna och hela tiden observera dig själv. Var medveten om att dina tankar och känslor tillhör ditt mind och inte din innersta kärna. Känn evigheten och storheten i dig själv och världen omkring dig. Om du lyckas med det finner du något stort och autentiskt. Du är en del av Universum!

Är du intresserad av att boka en tid hos mig?

Under v. 27 befinner jag mig i Njurunda utanför Sundsvall. Här tar jag emot kunder i min stuga alldeles vid vattnet. För att få en sådan tid kan du ringa 0705-744894 eller maila malin.kraft@intumind.se.

Under v. 28 befinner jag mig delvis i Sollentuna och Stockholm och kan ta emot dig på Helhetshälsan. En bokning där gör du via denna länk.

Ha en fin julivecka!

Blessed be!

/Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *