Lägger kort på trädäcket vid min paviljong på landet. Starka kort kommer upp. Vad innebär det för just dig och alla aspekterna i dig denna vecka? Här kommer veckans läggning:

Kroppen

IV. Power – Freiya

Gudinnan Freja, dragen av sina två katter, symboliserar styrka, kreativitet och rörelse framåt. Hon har känsla för när det krävs att man pushar och när det är bättre att vara passiv. Hon vet vad hon vill och är målmedveten, men vet också när det är dags att vänta in.

Kortet, som ligger på positionen för kroppen, det vill säga den fysiska aspekten hos dig, visar på en stark vilja hos dig. Denna vecka är det bra att sätta upp ordentliga mål gällande träning, hem eller jobb. För att dessa mål ska kunna bli verklighet är det dock bra att tänka både långsiktigt och kortsiktigt. Vad kan du starta med på en gång, och vad behöver du planera lite bättre för innan du startar? Gör en ordentlig plan och skrid sedan till verket. Du är både motiverad och strukturerad just nu!

Själen

XIV. Balance – Yemana

Yemana är en gudinna kopplad till havet och associerad med balans. Hon har vattnet, känslorna, i sina händer men är samtidigt förankrad med fötterna på marken och huvudet mot himlen.

Yemana visar på ett lugn och en balans i tankar och känslor denna vecka. Som att du får chansen att vila mentalt. Välkomna detta, ta dig tid att lägga bort mobilen, stänga av tv:n och alla intryck utifrån en stund och bara vila. Se även till att umgås och vara närvarande i dina relationer. Njut av att vara här och nu- detta tillstånd spiller över på alla aspekter av dig och gynnar hela ditt väsen!

Anden

Ace of Cups och 0. Beginnings – Tara

Denna gång råkade jag få med två kort när jag drog för den andliga aspekten av dig. Båda korten har med nystart att göra och förstärket varandra, vilket gjorde att jag tyckte att båda skulle vara med.

Ess i koppar visar på ett nytt flöde, känslor lossnar och ger dig en härlig känsla av genombrott. Nu känns det verkligen som det händer något för dig, och du känner dig både inspirerad och entusiastisk i detta.

Gudinnan Tara visar på nystart och pekar samtidigt hur dina rädslor har stoppat dig. Denna vecka verkar det som att du kan komma ur det grepp som dina rädslor har haft om dig, och känslan att vara fri är som att vara född på nytt. Du tar dig tid att njuta, att vara i nuet och att våga vara barnslig. Livet är inte allvarligare än vad du gör det, därför uppmanar kortet dig till att gå upp i dina glädjestunder och njuta av dem. Ju mer du kan låta dig svepas med av stunden, desto närmare en andlig tilfredsställelse kommer du att komma.

Är du intresserad av att boka en tid hos mig? Under denna vecka befinner jag mig hemma i Solentuna. Det innebär att jag har öppnat en del tider att boka på Helhetshälsan, som ligger på Torsgatan 8b i Stockholm. Boka gärna en tid hos mig!

Boka tid