På en trumma på ett gräs vid vattenbrynet med en nedgående sol passade jag på att göra en läggning för v. 29. Den här veckan innehåller den enbart stavar och svärd. Jag hoppas du känner att korten kan de dig vägledning efter att du läst denna tokning:

 

Din fysiska/praktiska aspekt

Five of Staves

Mittenkortet står för din fysiska och praktiska aspekt. Här får du råd rörande handfasta ting såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och din situation hemma. Här kommer five of Staves fram. Fyra personer befinner sig på en väg som leder mot ett gammalt tempel. Mellan sig har de en ritning över något som de vill bygga.

Detta kort pratar om planeringar och realisationer av drömmar och fantasier. Tillsammans med andra kan det bli riktigt bra. Så sträck ut en hand gällande samarbete och lyssna på vad andra har att säga. Hos andra kan du få precis den input som du behöver just nu.

Njut av förberedelserna, njut av sällskapet. Tillsammans finns det större chanser att lyfta!

Din känslomässiga aspekt

Eight of Swords

Längst nere till vänster har du känslokortet. Det berättar för dig om ditt inre känsloliv. Hela spektrat av dina känslor är viktiga att tillåta och att lyssna på, därför tillägnas denna aspekt av dig ett helt eget kort nu för tiden. Här får du Eight of Staves, som i den här leken bjuder på en kvinnlig Geisha som står vid vattnet och försiktigt tittar ut från vad som ser ut att vara en flotte. På sidorna finns svärd nedstuckna och hon trippar försiktigt längs med dem samtidigt som hon fläktar sig själv med sin fjäder.

Det här kortet manar till försiktighet vad gäller känslor. Just nu är inte läge att rusa åstad med något bara för att dina känslor bär iväg med dig. Ta det lugnt, andas, meditera och observera dig själv utifrån. Du kan tillåta dig själv att vara i dina känslor just nu, men du behöver inte reagera på dem.

Det mest kärleksfulla du kan göra mot dig själv den här veckan är att bara vara i det som händer inuti dig. Mer behövs inte.

Din mentala aspekt

Eight of Staves

Bredvid känslokortet hittar du kortet som talar om dina tankar och ditt intellekt. På kortet ser du en himmel fylld med stora fåglar som eventuellt skulle kunna vara ibisar, och tillsammans med fåglarna flyger 8 stavar fram i luften.

Kortet skvallrar om ett virrvarr av tankar. Eftersom stavar bland annat handlar om kreativitet så är dina tankar just nu kreativa och lösningsfokuserade. Det är en skön känsla, men samtidigt går du gärna mentalt på högvarv just nu. Det finns så mycket att tänka på och så mycket att komma ihåg.

Rådet du får är att hålla huvudet kallt. Välkomna gärna all kreativitet och konstruktivitet, men du behöver inte känna att allt måste göras med en gång. Ta det lilla lugna. Var sak har sin tid.

Din andliga aspekt

Four of Swords

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Med hjälp av din andliga sida kommer du i kontakt med nuet och kanske övriga Universum. Kortet som visar sig för dig här är Four of Swords. En japansk kvinna i blått har vänt ryggen mot tre män som är på väg ut ur rummet. Kvinnan verkar begrava ett svärd i sand. På hennes hjässa lyser solen in från ett ljusinsläpp.

Du har möjlighet att få andlig kontakt av olika slag nu. Du behöver bara lägga ner dina stridigheter- både sådana som finns inuti dig själv och sådana som du har gentemot andra människor. Agg och bitterhet lönar sig inte, det blockerar snarare Universums flöde i dig. Så släpp dina tankar om rättvisa, rätt och fel en stund. Det finns en större plan. Känn tillit till den och förstå att du är ren Kärlek. Lyckas du göra det kommer en häftig känsla av frid infinna sig hos dig under en period.

 

Vilka tankar och känslor väckte denna läggning hos dig? Skriv gärna en kommentar.

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Under vecka 29 finns jag i Njurunda, närheten av  Sundsvall. Jag kan då ta emot kunder från hela landet över Zoom, men tar också med glädje emot kunder på plats i min paviljong vid sommarstugan. Ring mig på 0705-744894 eller maila mig på malin.kraft@intumind.se om du vill.

Varmt välkommen!

/Malin