Wow, vilken fullmåne vi har haft i helgen! Jag antar att många av er kände av den. Mig gav den i alla fall en fantastisk energi, som jag delvis befinner mig i fortfarande idag.  Jag låter mig själv njuta av det tillståndet, samtidigt som jag lägger veckans tarotkort för dig:

Din fysiska aspekt

Ten of Wands

En man bär tio stavar på sin rygg uppför en ganska brant stig. Det ser tungt ut, han är koncentrerad men ser ändå tillfreds ut.

Ja, bilden talar ju för sig själv- veckan kommer att innebära en hel del praktiskt arbete för dig. Du får kavla upp armarna rejält och verkligen hugga i. Detta görs dock med gott mod. Du känner att det du behöver göra är konstruktivt, och det kan vara bra för dig att veta att du kommer att få lön för mödan för ditt arbete även på lång sikt.

Din själsliga/mentala aspekt

V. The High Priest

Översteprästen sitter stadigt på sin tron. Han ser bestämd och segerviss ut, och bakom honom skiner solen. Kortet ger en känsla av power!

Ingen kan sätta sig på dig den här veckan om du inte tillåter det. Du är mentalt stark och vet hur du vill ha det. Det är dags för dig att även visa vad du behöver utåt. Håll hårt på det som är viktigt för dig, för om du gör det kommer folk faktiskt både lyssna och visa respekt för vad du kommunicerar. Du utstrålar självförtroende och styrka- ta vara på det!

Din andliga aspekt

Five of Cups

Dina kort på det fysiska och andliga planet är rejält starka denna vecka, men däremot ser det ut som att du kan komma in i en svacka på det andliga planet istället. Denna tillfälliga nedgång handlar dock mycket om dina egna tankemönster som därmed påverkar din känsla. Du verkar ha en benägenhet att se på allt som du ännu inte har uppnått istället för at vara tacksam för alla de fina insikter du faktiskt har tillförskansat dig. Det kan också vara så att du har fullt upp med allt du ska göra rent praktiskt denna vecka, vilket gör att du kanske inte hinner vårda din andliga sida såsom du egentligen skulle ha önskat. Ha tålamod med dig själv. Ingen kan göra allt jämt. Din andlighet finns där och lämnar dig inte även om du inte känner dig lika mycket i kontakt med den som vanligt.

Är du intresserad av en mer personlig läggning? Läs mer om vad jag erbjuder gällande tarot.

Slutligen önskar jag dig en fin vecka!

person holding bouquet of flower