Ny dag och ny vecka. Juli månad har äntligen fått värme. Jag går ut barfota och upptäcker att det har regnat lite inatt. På bergshällen bakom mitt hus lägger jag en ny stjärna:

Beskrivning saknas.

 

Din fysiska/praktiska aspekt

Queen of Cups

Jag börjar med mittenkortet, som står för din fysiska och praktiska aspekt. Här får du råd rörande handfasta ting såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och din situation hemma. Här vill drottningen av bägare visa sig idag. Hon står vid vattenbrynet med en fot på land och en i det svala vattnet. Framför sig håller hon upp en bägare. Hon verkar djupt fokuserad på den. Över bägaren lyser en stark fullmåne.

Att drottningen har en fot i vattnet och en på land tyder på balans. Bägaren symboliserar känslor, och det gör också vattnet, samtidigt som klipporna står för stabilitet. Månen pratar om intuitionen.

Det råd du får här är att vara i kontakt med dig själv oavsett vad du företar dig de här veckan. Stanna upp i allt som händer och ta kontakt med ditt mående. Annars kan stressen lätt infinna sig. Du har lätt att komma i kontakt med dina känslor just nu, så utnyttja det. Med kontakten med ditt inre kommer du också närmre din egen intuition. Och förankrade beslut i vardagen som samtidigt görs med hjälp av en viss magkänsla är de allra bästa!

Din känslomässiga aspekt

Seven of Swords

Längst nere till vänster har du känslokortet. Det berättar för dig om ditt inre känsloliv. Hela spektrat av dina känslor är viktiga att tillåta och att lyssna på. Här får du Seven of Swords, en man som sitter vid fönstret och skriver med sin fjäderpenna. Han är djupt inne i det han gör och det syns väl att han tänker. Vid ett bord framför honom står och ligger sju svärd.

Svärdskortet vill säga något om din mentala, intellektuella sida. Här får du det på platsen för dina känslor, vilket är väldigt intressant. Kanske kan du kombinera detta? Föra journal eller skapa något utifrån dina känslor? Det känns som om det vore något du skulle få ut en hel del av just nu.

En liten varning kommer också med kortet. Var uppmärksam så att dina tankar inte tar över dina känslor. Det är lätt att tänka sönder magkänslan eller att börja döma sig själv för känslor som dyker upp. Du behöver dina känslor, så låt dem få komma och gå fritt. Dina tankar kan användas antingen till observera vad som händer i dig eller till att skapa.

Din mentala aspekt

Eight of Swords

Bredvid känslokortet hittar du kortet som talar om dina tankar och ditt intellekt. På kortet ser du en bakbunden kvinna med ögonbindel som står bland åtta svärd som är nedstuckna i marken.

Kortet skvallrar om en känsla av att sitta fast och att inte komma någon vart. Kanske har dina tankar gått i stå? Kanske ältar du något på ett fruktlöst sätt just nu?

Rådet du får nu är att försöka förstå att grubblerier inte leder dig någonstans. Vårt mind med våra tankar är förstås bra att ha till mycket, men ibland gör de oss bara en stor otjänst. Försök slappna av eller gör något roligt för en stund. Genom att flytta fokus kan du bryta dina negativa tankegångar och få en annan ingångspunkt till det som först oroade dig.

Din andliga aspekt

Princess of Wands

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Med hjälp av din andliga sida kommer du i kontakt med nuet och resten av Universum. Kortet som visar sig för dig här är Prinsessan i Stavar.En kvinna går bestämt framåt på vägen. Hon håller i en stav och hennes kläder och hår fladdra i vinden av farten.

Inspiration! På vägen kommer du att kunna möta flera källor av inspiration som du kan ta till dig. Du behöver bara välja att göra det. Det kan handla om en konversation med en vän, ett litet filmklipp på YouTube eller bara något vackert som du går förbi. Följ din glädje och nyfikenhet just nu. Du behöver inte alltid göra något allvarligt av din spiritualitet. I glädjen och spontaniteten hittar du glimtar av något större!

Vilka tankar och känslor väckte denna läggning hos dig?

Skriv gärna en kommentar.

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Jag har startat igång min bokningssida på BokaDirekt igen. Leta gärna efter en ledig tid där och boka!

Varmt välkommen!

/Malin