Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 30

Sommarsemester och härligt umgänge med vänner gör att min veckoläggning kommer lite senare än vanligt. Den görs utomhus på altanen på landet. Regnet smattrar rogivande på det lilla taket ovanför mig, och utsikten bereder lugn i min själ:

Din fysiska aspekt

2 of Cups

Två i bägare-kortet visar upp två delfiner vända mot varandra med det feminina tecknet mellan sig. Det flödar vatten ur bägarna som i sig verkar stå i en sjö eller ett hav. Man ser konturerna av en lilja framför den vackra stjärnspäckade och färgstarka gryningshimlen.

Detta kort har symbolik som både visar på kommunikation, umgänge och positiva känslor som flödar. Det är spännande att detta starka känslokort kommer just gällande din fysiska aspekt den här veckan. Jag skulle tolka det som att du inte får glömma dina känslor även i de praktiska beslut du gör. Om du går på känsla kommer dina beslut bli bra. Kortet visar även på umgänge och samarbete. Planera tillsammans med någon du litar på denna vecka. Ta emot ett perspektiv som inte är ditt- på så sätt får du en större bild kring det du fokuserar på just nu.

Din mentala aspekt

Queen of Pentacles

Drottningen av Pentagram står stadigt på ett stengolv vid en böljande äng och håller i ett stort Pentagram. Hon tittar med ett lugnt ansiktsuttryck nedåt på det hon har i sina händer.  På sitt huvud har hon en hornbeprydd krona.

Precis som du fick ett känslokort på positionen för din fysiska aspekt så får du denna vecka ett mer fysiskt och praktiskt kort på din mentala aspekt. Detta kan tyda på ett känslomässigt lugn dagarna som kommer, men det kan också vara att detta kommer som ett råd till dig. Stanna upp i dina känslor och rusa inte iväg. Låt dem få landa istället,innan du reagerar på något. På så sätt hinner du få en distans och slipper såra dig själv och andra. På så sätt kan du också bibehålla ett lugnare humör och vara lite mer Zen i vardagen 🙂

Din andliga aspekt

Knight of Swords

Förra veckan fick du exakt detta kort på platsen för din mentala aspekt. Nu dyker samma riddare upp vad gäller din andlighet. Han sitter fortfarande upp på sin vita häst, han har sitt svärd redo och fjärilarna flyger oförtrutet runtomkring honom.

Du vet vad du vill uppnå andligt, och med fokus och vilja som du agerar på kommer du att nå dit. Fjärilarna pekar på att en transformation i ditt medvetande är på gång- fortsätt och ge inte upp denna aspekt av dig själv. När vi har mycket omkring oss är det ofta vår strävan efter en andlig tillvaro som vi kompromissar med, men låt inte det ske- du har kommit en bra bit på väg och när du gör framsteg här påverkar det ditt inre mående på ett riktigt positivt sätt.  Var målmedveten, sätt dina andliga rutiner och följ dem!

Ha det fint i sommaren <3

/Malin, IntuMind

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *