Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 31

Just nu är jag bortrest på kurs. I min iver att åka dit glömde jag min tarotlek. Som tur var lyckade jag dock få den levererad till mig idag. Så här kommer veckan läggning, om än lite sent på måndagen:

Beskrivning saknas.

 

Din fysiska/praktiska aspekt

Ten of Stones – Home

Jag börjar som vanligt med mittenkortet. Det står för din fysiska och praktiska aspekt, det vill säga handfasta frågor såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och din situation hemma. Här vill 10 i stenar visa sig för dig den här veckan. Här ser det ut som du står inne i någon dörr och tittar ut mot en hemtrevlig hydda där det växer upp ett träd ur taget.

Ja, här är det tydligt hemmet, eller något annat ställe där du känner att du har rötter, som kallar! Det kan vara ett hus, men det kan lika gärna vara ett träd eller en glänta i skogen som du återvänder till. Den närmsta tiden mår du bra av att sakta ner lite och rota dig själv på ett ställe där du känner dig trygg. Pyssla gärna på denna plats, och fixa om du vill. Men det viktiga med det här kortet är inte att skapa en perfekt ordning, utan snarare att du ska unna att känna hur du landar och rotar dig. Du har en tillhörighet på denna plats, var den än är. Tillåt dig själv att känna det. Det är rätt så skönt att känna att det finns en plats som gjord för dig!

Din känslomässiga aspekt

Seven of Bows- Clearance

Längst nere till vänster kan du se kortet som symboliserar dina känslor. Det är så viktigt att vi kan tillåta hela spektrat av våra känslor, för gör vi inte det kan vi skaffa oss själva blockeringar som vi i längden inte vill ha.

Denna vecka får du sju i bågar serverade till dig. På kortet ser du en glänta med en eld som brinner för fullt. I förgrunden står stvara lutade mot ett kraftigt träd. Bredvid stavarna har du en yxa och en pilbåge.

Det lönar sig att jobba med sina egna känslor, och den närmsta tiden kommer du att få bevis på det. En glöd inom dig kommer att ta plats, och kanske kommer den i form av kreativitet eller skaparglädje. Bejaka vad du känner, vad det än är. Vill du skapa, gör det. Är det en nyfikenhet som dyker upp, ja undersök då vad den riktar sig emot.

Att agera efter dina känslor är fruktsamt just nu, såvida inte det är rädsla eller skam som vill ta tag i dig. Dessa två kan du bortse från, men låt alla andra känslor få ta den plats som de vill!

Din mentala aspekt

Eight of Vessels – Rebirth

Bredvid känslokortet hittar du kortet som talar om dina tankar och ditt intellekt. På bilden ser du vatten som flödar, både i form av bäckar, en sjö och bägare som tippar över.

Du får en känsla av förnyelse på platsen för din mentala sida. Det kan betyda att du tänker nytt nu. På bilden verkar det nya ut att flöda redan, men det kan också vara så att det är många nya tankar som väcker känslor av förnyelse som rör sig.

Ett härligt ställe att vara på tankemässigt. Njut och följ med i flödet. Mycket talar för att du känner det som att en ny fas i ditt liv börjar inom kort.

Din andliga aspekt

Page of Stones – Lynx

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Med hjälp av din andliga sida kommer du i kontakt med nuet och resten av Universum. Kortet som visar sig för dig här nu är Pagen i Stenar.

Ett lodjur smyger på en trädgren. Det tittar rakt fram och ser vaket ut.

Lodjuret är ett vaket och smidigt djur. Det är försiktigt av naturen, samtidigt som det är ett rovdjur beredd att slå till när den behöver. Rent andligt innebär det också att du har tendensen att vara mer vaken och närvarande under en period nu. Mindfulness passar sig väldigt bra just nu. Genom att träna på total närvaro kommer du i kontakt med något stort. Ditt nu blir en evighet. Ditt här blir oändligt. Har du någonsin känt av Oneness, det vill säga att du är ett med allt?  Genom meditation och medveten närvaro har du möjlighet att vara där dne här veckan.

Vilka tankar och känslor väckte denna läggning hos dig?

Skriv gärna en kommentar.

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Jag har startat igång min bokningssida på BokaDirekt igen. Jag erbjuder vägledning både på plats och på distans.

Varmt välkommen!

/Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *