Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 31

Juli går sakteliga in i augusti. Vi har haft några varma dagr nu, och under den närmsta veckan kommer vi fortfarande befinna oss i högsommaren, trots att temperaturen kanske sjunker. Oavsett om du tillhör den som njuter av varmt väder eller inte så kommer här en veckans läggning som inte har med vädret. utan med tre aspekter av dig själv att göra:

Din fysiska aspekt

XXI. The World – Gaia

Ett välmående och prunkande jordklot svävar i Universum mitt emellan måne och sol. Kortet har fått namnet Gaia, som är vår Moder Jord-gudinna vilken har skapat oss och ger oss näring under hela våra liv.

Gaia vill säga dig att du har allt du behöver, att du inte behöver oroa dig över materiella tillgångar utan istället bara se till att vara tacksam och njuta av det du har. Det finns ingen anledning till oro, för allt kommer att ordna sig för dig oavsett graden av din egen oro- så varför inte föröka leva med en sådan behaglig känsla i kroppen som möjligt?

Säg gärna ”ja” till erbjudanden just nu. Var öppen och prova på nya perspektiv. Det kommer att löna sig i längden och bara leda till gott <3

Din mentala aspekt

XX. Judgement – Gwenhwyfar

Här ser du den mytomspunna Gwenhwyfar, även kallad Guinevere, som var Kung Arthurs fru och som har framställs både som en vacker och mild kvinna och som en svekfull och opålitlig person. Hon är således tveeggad. På bilden håller hon rättvisans svärd över kungen.

Judgment handlar om rättvisa, om hur du bör tänka kring dig själv och andra. Kanske är det dag satt observera dig själv den här veckan? Brukar du döma andra? I vilka situationer gör du i så fall det? Hur får det dig att känna? Kan du vända dina tankar och hellre fria än fälla genom att kanske förstå att den du möter också har sina sår och anledningar till sitt beteende? Hur känns det när du friar och enbart tänker positiva tankar om den du möter? Hur tänker du om dig själv? Kanske har du en tendens att vara extra hård också mot dig själv just nu? Försök att observera dina tankar kring din egen person med hjälp av samma frågor. Var snäll mot dig själv och ge dig själv den kärlek du faktiskt är värd just nu.

Din andliga aspekt

King of Cups

Kungen av bägare tittar ner i sin kopp. Han ser lugn och fokuserad ut, och något harmoniskt finns i hans anletesdrag.

Alla aspekter av dig hör ihop och påverkar varandra. Bägaren som kungen skådar ner i symboliserar känslor, vilket innebär att via dina känslor kan du utveckla dina andliga aspekter. Du behöver egentligen inte göra så mycket gällande de känslor som dyker upp när du tittar. Det räcker att observera och låta dem flöda igenom dig. Var medveten om att dina känslor och tankar enbart är just dina känslor och tankar och inte den du på djupet egentligen är. Ditt sanna autentiska jag finns under allt detta. När du observerar och inte identifierar dig själv med vad du känner och tänker har du en möjlighet att få kontakta med just denna kärna. Ta ett steg i taget, men försök att pröva denna typ av inställning – jag lovar att du kommer att hitta något mycket värdefullt när du lyckas!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *