Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 32

Vi har passerat Lammas, den första skördefesten för många häxor. Jorden har åter visat sin bördighet och skänkt oss både blåbär,kantareller och allehanda frukter och bär. I morse kändes det nästan som höst ute när jag promenerade ute. Jag passade på att ”skörda” lite naturmaterial själv som jag sedan har lagt på en bricka med ett ljus. Men innan dess lade jag ut korten bland blad, bär och gräs som var utspritt på bordet. Det blev en riktigt härlig läggning med en känsla av nystart. Så här ser den ut:

Din fysiska aspekt

Queen of Stones- Bear & Four of Bows- Celebration

Idag halkade två kort med när jag skulle dra ett råd för denna position. De fick därför båda vara med, och jag ser att de kompletterar varandra rätt så bra.

Björnen står stadigt och bestämt utanför sin grotta. Hon tittar ut över vidderna, över himmel, jord och vatten. Kvinnor firar i glädje tillsammans. De har en värmande brasa i mitten, och runtomkring sig har, de förutom varandra, rikligt med mat och dryck.

Det ser ut som att du är tämligen bestämd med hur du vill ha det veckan som kommer. Du står stabilt fast vid dina idéer och försvarar dina åsikter vad gäller din praktiska tillvaro. I och med att det känns som du har fått en nyvunnen säkerhet inom detta område kommer andra också att lyssna på dig och respektera dina behov. Kommunikationen kring vad du vill och behöver ser ut att flyta på bättre än vanligt. Var därför inte rädd för att vädra dina åsikter och önskemål- när andra ser att du är autentisk med vad du känner kommer de också att ta dig mer på allvar.

Umgås gärna med vänner nu. Det kommer både att  ge dig glädje och energi samtidigt som du har en positiv inverkan på andra och får dem du möter att må bra denna vecka.

Din mentala aspekt

Ace of Bowe- Spark of Life

En groende pilbåge med en pil som man inte bara kan skjuta med utan som också kan tända gnistor och eld syns i mitten av kortet. Bilden ger en tydlig känsla av hopp, nystart och känslomässig glöd.

Din mentala aspekt handlar om dina tankar och känslor, och här har du fått ett riktigt härligt kort för den aspekten. Det visar på nya tankar och idéer samt en påtaglig känsla av nystart och kreativitet. Du har lättare än vanligt att se ljust på din tillvaro de närmsta sju dagarna, och de förändringar som sker runtomkring dig ger dig en chans att tänka nytt och tänka om. Vad är det du egentligen vill göra och hur vill du må? Eftersom din praktiska, fysiska aspekt i och med björnen verkar vara bestämd och stabil i något nytt påverkas din känslomässiga sida positivt av det. Rid på den vågen och våga satsa nytt!

Din andliga aspekt

13- The Journey

Resekortet kan se riktigt makabert ut. En korp sitter och äter på en skalle från ett dött djur och ytterligare korpar cirklar ovanför i skenet av fullmånen. Det här kortet skvallrar om död, slut, men också om något nytt som kommer direkt efteråt.

Korten på både den fysiska och din mentala aspekt har talat om nystart och nytänkande. Vad gäller din andliga sida ser vi samma sak, men här visar inte kortet bara på det nya utan också på något gammal som måste bort innan något annat kan starta. Den visar därmed på hur våra livsprocesser är cykliska och inte linjära som så många tänker sig tidens förlopp. När en livsfas tar slut påbörjas alltid en ny del av livet. Resekortet vill visa på just detta- du måste släppa taget om gamla föreställningar, dogmer och värderingar för att verkligen kunna uppleva en ny fas i din andliga utveckling. Bekymra dig därför inte så mycket om vad andra säger, tycker och tänker, utan ta istället fasta på var du befinner dig just nu och vilka andliga insikter som visar sig för dig om du bara släpper alla förväntningar och all prestige. Om du gör det börjar du nu ett nytt andligt livskapitel, något som kommer få dig att växa enormt!

Är du intresserad av en mer individuell och specifik tarotläggning som fokuserar på just dig? Från och med veckan som kommer har jag tider öppna för bokning av tider på Helhetshälsan, där jag har mottagning. Du är varmt välkommen att boka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *