Veckans läggning

Råd för v. 32

Vi människor behöver balans för att kunna må riktigt bra. Alla delar och aspekter av oss behöver få sitt. Våra olika delar, kropp, själ och ande, samspelar dessutom och om vi låter ett område bli eftersatt kan det hända att vi se negativa effekter på ett annat. Om vi till exempel aldrig vågar möta våra egna känslor och i stället bara stänger in dem kommer kroppen till slut att säga ifrån. Om vi däremot ser till att vi sköter om oss själva och ger kärlek till alla aspekter inom oss, så kommer både kropp, själ och ande att harmoniera med varandra. Om vi är snälla mot oss själva både fysiskt och psykiskt är det lättare för oss att nå ett andligt välmående där vi känner oss sammankopplade med hela universum.

IntuMind kommer med hjälp av tarotkorten att börja med att ge dig råd kring alla tre aspekter varje vecka. Vad kan du göra för att uppnå en harmoni och balans i dig själv? Här kommer första läggningen:

Kroppen

Six of Pentacles

Nu är en bra tid att lyssna på din kropp, att låta den tala om för dig vad den behöver. Kanske har du ignorerat dess behov ett tag nu, kanske har kroppen fått kämpa i värmen eller helt enkelt inte fått den vanliga goda kosten och träningen över sommaren. Det är inte säkert att din kropps behov just nu är vad den vanligtvis brukar behöva, och därför är det bra om du försöker lyssna extra noga på dess signaler just denna vecka. Vad är det den egentligen försöker säga till dig? Ditt fysiska välmående kommer att svara tacksamt på allt gott du ger nu, så skäm bort dig och din kropp med allt som är nyttigt för er!

Själen

Ten of Wands

Vi har alla själsliga och känslomässiga sår som vi ibland mår bra av att ta upp i ljuset och titta på. Om vi bara trycker ner sorg och ilska får vi fortsätta att bära på den känslomässiga bördan inom oss genom livet. Det kan till slut bli väldigt tungt att bära och de känslomässiga såren kan efter ett tag börja fräta både på kroppen och anden. Om vi däremot vågar lyfta på det där som känns jobbigt, har vi chansen att undersöka det och därefter kunna rensa i våra egna känslor och tankar. Kortets uppmaning till dig denna vecka är att just nu skulle du må bra av att lätta lite på dina bördor och rensa bland de tunga känslorna. Vad ältar du? Vilka tankespår behöver du göra dig av med för att livet ska kännas lättare? Vilka känslor, som skulle behöva få utlopp trycker du ner? Om du bestämmer dig för att våga ta tag i detta lovar kortet att ditt känslomässiga arbete kommer att löna sig.

Anden

XX. Rebirth

Universums energier är starka och pratar om både förnyelse och nystart just nu. Du är omgiven av tecken som kan hjälpa dig framåt i din andliga utveckling och visa på nya dimensioner för dig. Det gäller bara för dig att vara tillräckligt öppen för alla signaler som du faktiskt blir överöst med just nu, och om du bara vågar följa dem så ska du se att det verkligen blir åka av på din andliga resa!

Vill du veta mer eller få personlig rådgivning? Håll utkik efter datum då jag tar emot för vägledning eller beställ en läggning på distans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *