Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 33

Veckan som kommer är den vecka jag återgår fullständigt till jobbet igen. Jag har jobbat lite sporadiskt hela sommaren, men från och med måndag är mina dagar schemalagda. Jag vet inte hur det är med er, men tillbakagången från semestern är alltid tudelad. Eftersom jag älskar långsamma morgnar bävar jag alltid för att behöva skynda mig på till en särskild tid igen, men mest längtar jag för att starta om på nytt, träffa alla fina kunder och kollegor, och göra verklighet av alla de där idéerna som dykt upp hos mig under sommarledigheten. Och att vänja sig vid morgnarna brukar ju gå rätt så snabbt, så nu ser jag fram emot den förestående färgsprakande hösten som snart är här.

Din fysiska aspekt

Six of Swords

En båt glider sakta fram på vattnet. Två personer, en man och en kvinna, åker med och blickar framåt. Någon annan, en man i huva, ser till att både styra och föra båten framåt.

Kortet visar hur du rent fysiskt/praktiskt är på väg mot en annan fas i livet just nu. Du blickar framåt, men samtidigt kan du ha en känsla av att du inte riktigt själv har bestämt åt vilket håll du vill att livet ska styras, eller så kan bilden visa på att delar av dig sörjer det du lämnar bakom dig. Vattnet runt båten är dock lugnt, och du är på väg åt helt rätt håll enligt Universums planer. Allt är som det ska. Det är bara att hänga med i livet just nu. Blicka framåt och ha tillit!

Din mentala aspekt

Six of Pentacles

Här har vi en annan sexa, men denna är i Pentagram. Här ser du en gammal man som är givmild och ger av vad han har. Tacksamma händer sträcks fram, mannen har råd att dela med sig av sin välfärd, men samtidigt ser hans anletsdrag rätt så trötta ut.

Här har du fått givandets kort på din mentala aspekt. Det betyder att du kommer att ge mycket av dig själv känslomässigt under veckan som kommer. Det kommer du att göra kanske genom vänskapliga och kärleksfulla råd, men också genom ett lyssnande öra och genom att bara vara där och se den person som kommer till dig. Din familj och dina vänner kommer att vara dig tacksamma och känna att du är ett stöd för dem, men kom också ihåg att du själv behöver lite space emellanåt. Se till att ge till dig själv också- på så sätt blir det lättare att ge till andra i glädje och kärlek.

Din andliga aspekt

Princess of Swords

Prinsessan av Svärd är intellektuell, bestämd och målmedveten, men hon har också en intuition och en förmåga att kunna observera saker och skeenden på håll.

När denna prinsessa dyker upp hos din andliga aspekt kan det handla om att du blandar in teori i din väg framåt. Kanske läser du någon bok om andlighet, eller lyssnar på någon intressant pod som får dig att växa.

Andliga teorier eller självhjälpsböcker kan hjälpa dig framåt i din andliga utveckling, men det gäller att du vet hur du ska omvandla dessa teorier till praktik och därefter internalisera dem i ditt varande. Eftersom prinsessan också är både intuitiv och en god observatör har du några nycklar där- Känn efter var i dig som teorierna landar och observera dina känslor och tankar. Känns det du får till dig utifrån inte rätt är det förmodligen inte det för dig. Klingar det du läser eller hör gott i din mage? Ja, då är det något att ta fasta på och undersöka mer!

 

Hoppas veckans läggning kunde ge dig några råd på vägen. Som jag precis skrev så börjar mitt schema att ticka på som vanligt nu till veckan, och jag tar gladeligen emot dig som klient om du vill veta mer. Boka i så fall tid med hjälp av knappen nedan.

 

Må väl och lycka till!

/Malin

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *