Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 33

I morgon startar en ny vecka, och jag har lagt tre nya kort som råd och vägledning för vad vi kan tänka på för att ge både kropp, själ och ande de bästa förutsättningarna för att må bra. Denna gång använde jag mig av min favoritlek, Ancestral Path Tarot. Dessa kort är som gamla vänner till mig, och de talar ett språk som är tydligt och lätt för mig att tolka.

Kroppen

Queen of Sword

Vår fysiska kropp behöver omtanke och kärlek i form av stabila rutiner. Vi mår allra bäst när vi får sova och äta på regelbundna tider. Detta kort uppmanar oss att varken slarva med mat eller sömn denna vecka. Styr upp rutinerna. Ät nyttigt och se till att få tillräckligt många timmar sömn varje natt, är rådet vi får.

Själen

Four of Cups

Denna vecka kan vi ha lite lättare att falla in i själslig trötthet och melankoli än vanligt. Vi kan ha en tendens att falla in i grubblerier och fastna i negativa tankespår. Rådet kortet ger oss för när detta händer är att flytta blicken från det som tynger oss till allt det som är gott i våra liv. Om vi lever i tacksamhet drar vi också åt oss ännu mer att glädjas över.

Ett tips är att varje kväll skriva ner tre saker som du känt dig tacksam för under dagen och på det sättet avsluta dygnet med ljusa tankegångar. Läs även  dina tacksamhetspunkterna högt för dig själv, precis när du vaknat morgonen efter. Upprepa sedan detta varje morgon och kväll. På så sätt hjälper du din själ att sluta älta och fokusera om tankarna på sådant som du mår bra av. Det kan krävas lite träning i början, men det funkar garanterat!

Anden

The World

Världen är ett starkt och positivt kort som berättar för oss att, om vi vill, har vi all chans att utvecklas andligt denna vecka.  Det är lätt att få kontakt med naturen omkring oss och känna att den är besjälad. Det känns som om den gläds och spritter av mer liv nu när den har fått regn på sig, och det blir så påtagligt att om går vi ut i skogen kan vi lätt känna hur den välkomnar och talar till oss. Känslan av att alla levande väsen hör ihop och är sammankopplade i ett enda stort nät kan bli tydlig för oss.

Meditation går extra lätt nu, och kommande vecka är en bra tid för att jobba med de högfrekventa energier som vi har i våra övre chakran. Healingarbeten eller försök till att kontakta nära, kära eller andliga guider på andra sidan är speciellt lyckosam just nu. En bra period för andligt växande. Ta vara på det!

Må ni alla få en bra vecka!

 

2 reaktioner på ”Råd för v. 33

  1. […] kan få dig att må bra. Jag vill gärna påminna dig om tacksamhetsritualen som jag skriver om i Råd för v. 33.  Att fortsätta med den, elelr återuppta den gör under för att komma i ett mer positivt […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *