Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 34

Jag har varit på en fantastisk workshop hela denna helg. En workshop med så mycket värme, kärlek och gemenskap att det kändes som om jag skulle spricka. Allt har varit väldigt intensivt och egentligen borde jag vara trött nu, men jag har snarare ett överskott på energi efter påfyllningen, så jag passar på att skriva veckans läggning innan jag går och lägger mig:

Din fysiska aspekt

Eight of Bows – Heartfire

I ett kort med värme, med elden i mitten, med människor som umgås, skrattar och firar varandras sällskap.

Det här kortet visar på att du har en del av din fysiska miljö som du uppskattar väldigt mycket, och det verkar vara hopkopplat med andra människor på något sätt. Det kan vara så att stämningen kommer att vara ovanligt god mellan personer hemma eller på ditt jobb, men det kan också betyda att du får rådet att ta hand om dina relationer just nu, oavsett om det handlar om kolleger, vänner eller familjemedlemmar emellan. Passa på att sprida lite extra kärlek till dem runtomkring dig denna vecka. Det kommer definitivt att ge resultat!

Din mentala aspekt

Three of Bows fulfilment

På platsen för ditt mind, det vill säga dina känslor och tankar, får du en kvinna med kåpa som står med en pilbåge i handen och två stavar framför sig. Hon verkar inte ha bråttom, utan utstrålar lugn. Hon har precis skjutit iväg en pil, och hon verkar nöjd med resultatet.

Om kvinnan på bilden känner sig tillfredsställd, så föreslår kortet att du också kommer att känna likadant rent emotionellt de närmaste dagarna. Jag ser en viss tacksamhet också, och här kan du hjälpa till själv i din väg till utökat välmående. Uttryck tacksamhet, och du ska känna dig tacksam. Uttryck kärlek och den kommer att flöda runtomkring dig. Lite som attraktionslagens budskap gällande att det du sänder ut ska du också få. På så sätt kommer din känsla av tillfredsställelse.

Din andliga aspekt

Two of Arrows – Injustice

En kvinna med ögonbimdel sitter under en vågskål. I den vänstra skålen ligger en fjäder och i den andra finner du fullt med guldmynt. Hon verkar vara gravid och håller två pilar i handen samtidigt som hon har en pilbåge under sin fot.

Detta kort brukar symbolisera ett val av något slag, och att kvinnan sitter med sina ögon förbundna symboliserar att du måste finna den väg du vill ta inuti dig själv. Det är viktigt att du låter din intuition får råda nu, och inte tänker sönder den. Det är också av största vikt att du liter på din inre kompass här, och inte lyssnar blint för andra. Om du tar detta råd på allvar kommer du inte bara hitta rätt vägval för dig själv, utan du kommer också att få en större tillit till din egna inre vägvisare. Den är oerhört vis, och har rätt att få ta plats nu.

Tack för mig. Jag hoppas ni får en underbar vecka.

Är du intresserad av att höra mer? Boka i så fall en tid för läggning hos mig via denna knapp som leder till Boka Direkt:

P.S. Är du intresserad av vilken fantastisk workshop jag besökt i helgen? Följ i så fall denna länk.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *