Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 34

I tarotläggningen för v. 34 har jag återigen fokuserat på kropp, själ och ande. Det är ett mycket bra sätt att få en helhetsbild när man ska göra en kort allmän vägledning för många personer. Då korten inte läggs för en särskild individ, utan mer för alla som läser gör jag även råden allmänna. Vad läggningen säger blir därför sådant som ligger i luften just denna vecka, något som vi alla kan ta fasta på i strävan efter att både utvecklas och må bra.

Låt oss köra igång tolkningen. Här är veckans kort:

.

Kroppen

Ten of Bows

När vi börjar med kortet för kroppen hittar vi samma kort här som vi fick under själen förra veckan. Då handlade det om behovet att jobba med det inre måendet för att må bra. Det samma gäller för kroppen här. Det är dags att ta ansvar för det fysiska måendet och att inte skylla dåliga vanor på yttre faktorer. Kroppen är ditt tempel, din arbetsplats på denna jord och ju bättre skick du kan hålla den i , desto bättre kan du också jobba med din själ och din ande.

Vilka goda vanor har du sagt att du ska börja med efter sommarsemestern? Har du tänkt börja träna igen så fort vädret blev svalare? Planerar du att börja äta nyttigare eller dra ner på alkoholkonsumtionen? Eller har du bara tänkt att du ska få ordning på dina sovtider igen? Nu är det dags att ta tag i allt du tänkt att du skulle vilja göra bara hösten kom. Att börja leva nyttigt känns inte alltid som den lättaste vägen, och tröskeln kan vara hög innan man kommer i gång, men det är utan tvekan den bästa vägen att gå!

Själen

Four of Arrows

Om vi ska prata om själen och ditt psykiska mående ser det här kortet vid första anblicken inte särskilt roligt ut. Men det är bara vid första ögonkastet, för alla kort har både en positiv och en negativ aspekt och just detta kort pekar på ett behov som finns hos dig. Ordet under Four of Arrows säger ”vila”, och det är just detta du behöver ta fasta på. Det är lätt att rusa fram i tankarna och hela tiden planera och ligga före med saker och ting, men det orsakar ofta stress och just nu gör du klokt i att försöka leva i nuet och inte gå för fort fram.

Ovanför mannen på bilden ser du en fjäril. En fjäril vet vad vila vill säga. Den spenderar en stor del av sitt liv stilla i en kokong och bara låter tiden bidas tills det är dags att sprida sina vingar. Det samma gäller för dig- du behöver stanna upp, andas och ta det lugnt för att klara av att utvecklas till ditt fulla poential. Tror du att fjärilen stressar när den ligger i sin kokong? Nej, den bara ligger där lugnt och befinner sig i nuet fram till det är dags att ta nästa stora steg. Varandet är det viktiga, inte planerandet.

Anden

Nine of Vessels

Universum bjuder på många tecken och ögonblick i synkronicitet just nu. Det gäller för dig att vara uppmärksam. Ingenting händer av en slump. De människor du möter träffar du på av en anledning. De erbjudanden du får bör du titta extra noga på denna vecka. Se dig också omkring i naturen- vad får du till dig där? Vad säger dina drömmar? Ett öppet sinne öppnar också många möjliga vägar. DEnna vecka öppnas flera valmöjligheter för dig. Var nyfiken, våga tro på vad som kommer till dig, ta tillfället i flykten och våga testa nya vägar!

 

1 reaktion på ”Råd för v. 34

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *