Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 36

En ny månad, höstens första, och en måne som precis varit ny och nu växer sig större. Vad innebär den kommande veckan för dig? Låt oss titta i korten:

Din fysiska aspekt

Seven of Arrows – Insecurity

Här ser vi ett ganska dramatiskt kort. En kvinna ser ut att sitta fast både genom att vara insnärjd i växtlighet och pilar som har borrat fast i henne. Hon har en grön munkavle på sig, och ser definitivt ut att lida.

Vad kan ett sådant kort ha att göra på platsen  din fysiska aspekt denna vecka, och vilka råd får du här? Jo, det kan vara som kortet säger- att du kan möta situationer då du känner dig otillräcklig och kanske till och med osäker i din vardag den här veckan. Du behöver då komma ihåg att all den osäkerhet som sköljer över dig beror på erfarenheter som givit dig sår och skapat rädslor tidigare i livet. Ditt förflutna kan med andra ord ha en tendens att spöka lite för dig nu. Döm inte dig själv om det här händer, utan se det istället som att du får tillfälle att titta på dina egna reaktioner och lära dig mer om livet och dig själv. Vilka beteende- och känslomönster har du? Vad triggar igång din osäkerhet och varför? Meditera eller skriv gärna en känslologg över det.  På så sätt hjälper du dig själv inför liknande situationer i framtiden. Och kom ihåg att din känsla av osäkerhet är övergående – du har en stark själ där innanför alla tankar och rädslor, och det dröjer inte länge förrän den träder fram igen.

Din mentala aspekt

Seven of Stones – Healing

En kvinna i gröna växter sitter framför en skadad krigare innanför en stenformation. Solen lyser lågt på dem, och det finns en frid och något meditativt över kvinnan.

Detta kort passar väldigt fint ihop med kortet du fick på din fysiska aspekt, för om det är i den praktiska vardagen som du upptäcker dina gamla sår så är det här som du har chansen att hela dina känslor. Och ett helande kommer definitivt att äga rum under de kommande sju dagarna. En del av din läkning kan bestå av förlåtelse, vilket betyder att det är bra om du försöker tänka kring vilka gamla oförrätter du håller fast vid. Försök släppa dem och förlåt från ditt hjärta. Då du gjort det kan du bli hel igen.

Din andliga aspekt

Five of Vessels – Ecstacy

En ung kvinna dansar en schamansk dans under stjärnorna. Hon håller sig inom en femuddig stjärna som har en bägare med vatten vid varje udd. Hon ser extatisk ut, och bägarna glöder som små ljuslyktor.

Denna symboliska bild är väldigt passande att få just på platsen för din andlighet, och faktum är att budskapet känns väldigt starkt. Under den innestående veckan är det just här du kommer att hitta din riktiga styrka. Du kommer att ha lätt att känna att du har kontakt med Universum om du bara bestämmer dig för att försöka. Du förstår att det är här du finner livets mening och en samhörighet med resten av världen.

Det finns många sätt att uppnå det transliknande tillstånd som tjejen på bilden ser ut att ha. Det kan vara via aktiv eller passiv meditation, dans, trummor eller helt enkelt genom att hänge sig till någon konstart. Luta dig gärna mot känslan du får när du arbetar andligt – här hittar du mening och trygghet. Du är en djupt andlig varelse och mår som bäst när andligyheten får ta en stor plats i ditt liv.

Hoppas veckans kort gav dig några matnyttiga råd på vägen inför de närmsta dagarna.

Vill du boka tid hos mig för en individuell läggning? Boka en tid hos mig på Helhetshälsan, nära Norra Bantorget. Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *