Vi går in i en ny månad nu till veckan, och jag anar lite höstkänsla i luften. Skiftningarna i naturen är fantastiska – det blir mörkare och lite murrigare ute. Höst doftar speciellt. Hur börjar din september? Läs veckans läggning för en liten vink:

Beskrivning saknas.

 

Din fysiska/praktiska aspekt

Queen of Vessels – Salmon

Jag börjar med kortet i mitten. Det står för din fysiska och praktiska aspekt och handlar det om handfasta frågor såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och hur du har det i hemmet. Här vill Drottningen av bägare i form av en lax som leker uppströms visa sig!

Känn efter hur mycket energi du har nu och rätta dig efter det både vad gäller dina fysiska träningsformer och ditt arbete. Jobba mycket när du har mer ork och se till att vila när du behöver det. Precis som ebb och flod kommer så går också vår ork i vågor. Det kan vara bra att känna efter hur du kan hushålla med din energi till du behöver den. Dina känslor är din vägvisare även på det fysiska planet.

Din känslomässiga aspekt

9. The Hooded Man

Längst nere till vänster kan du se kortet som symboliserar alla nyanser av ditt känsloliv. Denna vecka vill The Hooded Man komma fram. I andra lekar brukar detta kort kallas för Eremiten, och gemensamt är bilden på en ensam man med huva som håller i en tänd lykta.

Eremiten, eller mannen med huvan, brukar komma med budskapet om att det är dags att ta sig tid för egen kontemplation. Och kanske kommer du att ha ett större behov av ensamtid än vanligt just nu. I alla fall skulle ditt inre mående gynnas av att ta sig tid att känna in sig själv och komma i kontakt för tillfället. Unna dig själv tid för detta. Efteråt är möjligheterna stora att du kommer att känna dig både mer insiktsfull och energifylld.

Din mentala aspekt

King of Vessels – Heron

Bredvid känslokortet hittar du kortet som talar om dina tankar och ditt intellekt. Här får du ytterligare ett bägarkort (vessels i denna lek). Kungen, det vill säga hägern, står lugnt och stabilt i vattenströmmen. Han står helt stilla i sin fulla majestät, men samtidigt vet vi att han har möjlighet att lyfta och förflytta sig snabbt om så behövs.

Lita på din intellektuella kapacitet. Du har både förmågan att hålla fokus och behålla stabiliteten rent metnalt, men samtidigt kan du vara flexibel i dina tankesätt och anpassa dig om du måste. Det råd du får är att inte tvivla på dig själv. Stå stadigt och var lugn så kommer resten att falla på plats.

Din andliga aspekt

0. The Wanderer

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Och här får du mitt favoritkort den här gången! Narren, eller vandraren, är en ganska ung och ofta androgyn person som obekymrat går framåt. Hen kliver här med fullständig tillit rakt utför något som verkar vara ett stup.

Narren kommer med ord som nyfikenhet, spontanitet och naivitet. Hen är barnet inom oss som vågar undersöka och leva ut sin omättliga upptäckarlusta. Om du vågar gå i Narrens skor (trots att han här är barfota) kommer du att hitta nya spännande vägar i livet. Och nu är det bra att försöka applicera detta på din andlighet. Var öppen, svälj din skepsis, och prova på både nya tankar och tillvägagångssätt. Du kommer definitivt att bredda dig och troligen att lära dig något nytt. Ett nyfiket barn lär sig nytt varje dag, och det kan du också göra om du bara öppnar dig!

Lycka till!

Feedback

Väcker denna läggning tankar och känslor hos dig? Då blir jag tacksam om du skriver en kommentar <3

Boka Tid

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Besök min sida på Boka Direkt, där jag både erbjuder tarotvägledning, Zen Coaching och Reiki healing.

Tarot på Distans

Jag erbjuder förstås även Tarotvägledning på distans. Både över Zoom eller telefon och skriftligen!

Varmt välkommen!

/Malin