Blogg

Råd för v. 37

Nu är det höst på riktigt! Är det inte underbart? Alla årstider har sin charm, men det är något alldeles speciellt med september med de jordiska dofterna och den färgsprakande show som träden snart kommer att bjuda på.

Vad säger korten om veckan som kommer? Här har du den senaste läggningen, som färgmässigt faktiskt går lite i hösttema:

Din fysiska aspekt

1. Magic – Isis

Isis, den största av Egypten tan att det spreds en Isiskult över stora delar av Europa också? Hennes kraft och hennes förmåga att koppla samman det gudomliga med människors fysiska verklighet gjorde henne omåttligt populär.

När Isis dyker upp som Magiker på positionen för den praktiska, fysiska dimensionen i ditt liv kan vi vara säkra på att saker kommer att bli gjorda och att beslut kommer att fattas. Du är handlingskraftig denna vecka och omsätter gärna tankar och ord till handling. Du är lösningsfokuserad, och andra drar nytta av dina råd. Se bara till att inte ta på dig för mycket praktiskt ansvar även om du just nu orkar det. Försök att tänka lite mer långsiktigt. Du behöver kunna orka hela vägen.

Din mentala aspekt

Six of Staves

Ett kort som utstrålar glädje och välkomnande. En ung kvinna kommer ridandes på en häst, och människor står och hälsar henne och reser spirande stavar i luften längs hennes väg. Kvinnan har en segerkrans på sitt huvud medan ännu en krans lyfts upp på en av stavarna.

Här ser jag seger över de negativa tankarna, vilket innebär att något annat positivt såsom till exempel kreativitet kan ta plats i ditt liv istället. Om du tänker på hur långt du har kommit med att arbeta på din mentala aspekt kommer du att upptäcka att du har gjort ett stort arbete. Det gör dig nöjd och kanske till och med stolt. Trots de tuffa tider som du har gått igenom så ser du fortfarande positivt på livet. Detta är värt att firas, så hylla dig själv lite extra den här veckan. Du är stark och klok och är väl värd att hyllas de kommande dagarna. Se de positiva krafterna i dig – de är livskraftiga och de hjälper dig.

Din andliga aspekt

Queen of Swords

Drottningen i svärd sitter på sin tron. Hon är alert, lite framåtlutad och ser fokuserad ut. I sin högra hand håller hon ett svärd och på sin huvudbonad har hon en stor kristall som boostar hennes allseende öga.

Detta kort vittnar om ett stort fokus gällande din andlighet den kommande veckan. Du vet vad du vill uppnå och koncentrerar dig på detta. Det är bra – ditt fokus kommer att ge resultat. Glöm inte bort att njuta av resan på vägen!

 

Vill du boka tid hos mig för egen läggning? Jag erbjuder rådgivning i både 30 och 50 minuter. Boka gärna!

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *