Naturen börjar skifta i andra färger. Vi har en vacker höst som startat. Men vad innebär nästa vecka för dig? Läs vad korten vill lyfta i ditt liv just nu:

Beskrivning saknas.

 

Din fysiska/praktiska aspekt

Princess of Cups

Låt oss börja med att titta på mittenkortet. Det står för din fysiska och praktiska aspekt och ger dig råd om handfasta frågor såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och hur du har det i hemmet. Här har du prinsessan av bägare, som står i månens sken och dricker ur sin stora kopp, som vill ge dig ett budskap.

Inte så mycket har ändrats på detta område från förra veckan. Du behöver fortsätta vara vaksam på hur mycket energi du har och justera din insats efter din aktuella energinivå både vad gäller dina fysiska träningsformer och ditt arbete. Jobba mycket när du har mer ork och se till att vila när du behöver det. Din ork kommer och går i vågor just nu, och det är precis som det ska vara. Dina känslor är din vägvisare även på det fysiska planet och det är en enorm tillgång för dig att kunna vara lyhörd inför dig själv.

Din känslomässiga aspekt

Ace of Staves

Längst nere till vänster kan du se kortet som symboliserar alla nyanser av ditt känsloliv. Här får du ess i stavar, en grönskande stav som ser ut att ha vuxit upp ur varmen och nu står i ett strålande solsken.

En känsla av nytt, av kreativitet och nya idéer visar sig för dig. Det här är en härlig period. Njut av den vilja att växa som dyker upp inom dig. Om du litar på din känsla och med nyfikenhet undersöker den inspiration som du för tillfället känner av så kan det hända att ett nytt kapitel i ditt liv startar den här veckan.

Din mentala aspekt

Four of Swords

Bredvid känslokortet hittar du kortet som talar om dina tankar och ditt intellekt. Den här gången får du besök av Four of Swords här. En kvinna som ser ut att sova har fyra svärd som pekar mot henne. Det är mörkt ute.

Dina tankar verkar inte riktigt matcha dina känslor denna vecka, vilket faktiskt brukar vara ovanligt i mina läggningar. Då känslorna domineras av inpiration och en känsla av nytt så verkar dina tankar vara lite tvärtom. En mental trötthet kan finnas just nu, och dina tankar tar på krafterna. Kanske är det också så att din inre kritiker är extra levande just nu. Ge inte den för mycket uppmärksamhet så kommer den inte heller att ha jordmån att växa. Kanske är det bästa för dig att lita på dina känslor den här veckan och låta tankarna få vila lite?

Din andliga aspekt

IV. Power – Freyja

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Freyja i himlen visar sig här med hjälp av sina katter som drar vagnen hon står på. Freyja är en kraftfull gudinna som får saker att växa.

Det finns stora möjligheter för dig att uppleva kraftfulla andliga upplevelser under den kommande veckan. Här finns potential att växa och att känna dig som en del av något större. Det är bara att tacka och ta emot!

Lycka till!

Boka Tid

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Besök min sida på Boka Direkt, där jag både erbjuder tarotvägledning, Zen Coaching och Reiki healing.

Tarot på Distans

Jag erbjuder förstås även Tarotvägledning på distans. Både över Zoom eller telefon och skriftligen!

Varmt välkommen!

/Malin