Blogg

Råd för v. 38

Hösten kom ordentligt där jag befann mig i helgen och kanske var det lika hos dig? Vindarna var rejält friska och det både känns i luften och syns på all växtlighet i naturen att sommaren är slut på riktigt nu. Jag kände mig inspirerad på morgonkvisten och plockade in lite höst till mitt bord, där jag sedan lade korten för veckan:

Din fysiska aspekt

Prince of Swords

Prinsen i Svärd är någon som precis bestämt sig mentalt. Han är inriktad på sitt mål och är fokuserat på väg mot det.

Rådet för den här veckan vad gäller ditt fysiska mående och alla dagliga praktiska måsten är att vara just som prinsen- fokuserad och målinriktad. Det är bra att schemalägga din tid. Vad behöver du göra  och när? Planera inte bara jobb och måsten runtomkring dig, utan gör också gärna tränings- och viloschema samt veckomatsedel. Denn avecka skulle du må bra av att vara lite mer inrutat – på så sätt får du mer mer översikt och slipper hamna i stress.

Din mentala aspekt

Prince of Wands

Här får vi ännu en pris. Denna är lika mycket i startgroparna som den förra, men håller en stav i handen istället för ett svärd. Han har ett mycket nöjt ansiktsuttryck.

Stavar visar på utveckling och kreativitet. Du har många nya tankar och idéer som vill ta form. Ta tag i någon av dessa och undersök hur du skulle kunna få de frön som börjat gro inom dig att växa och frodas. Gör sedan upp planer även här? Hur ska du få utlopp för din kreativitet? Vad vill du göra och när ska du göra det? Bortprioritera inte denna sida av dig själv. Den är viktigt för att du ska kunna må bra och utvecklas!

Din andliga aspekt

Four of Wands

På kortet ser du en eldstad som brinner och som är omgärdad av blomstergirlanger uppburna av fyra pelare. I bakgrunden syns en stig som leder till en hemtrevlig liten stuga.

Andlighet är ett stort och vitt begrepp och kan betyda så många olika saker. Men här, denna vecka, vill korten att du ska rikta ditt fokus på in mot dig själv. Meditera och observera hela tiden vad som sker inom dig. Se till att du får tid för kontemplation och vila. Andlighet är egentligen ingenting som du ska uppnå, utan snarare handlar det om att du måste släppa. Du behöver göra dig av med gamla föreställningar, blockeringar och störande tankar och helt enkelt bara vila i dig själv. Det är där, när du observerar utan att döma, som du kan hitta en känsla av evighet.

Vill du veta mer? Boka en större och mer individuell läggning för bara just dig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *